تحلیل وضعیت بازار

سلام دوستان :blue_heart::ok_hand:t2:

ببینید شرایط به وجود اومده به خاطر تنش های اخیر بین آمریکا و اوکراین بود که باعث سقوط قیمت بیتکویین شد و به دنبالش آلت کوین ها :fire:
.
.
همگی می‌دونیم ترامپ قبل از اینکه سیاست مدار باشه یه بیزینس من و تاجر فوق‌العاده ست پس امکانش هست که بخواد شرایطی ایجاد کنه که خودش و دوستانش سود بیشتری بگیرن :ok_hand:t2: و نمیشه بهش ایراد گرفت هرکسی که تلاش می‌کنه واسه پول درآوردن به شدت قابل احترامه :blue_heart:
.
.
اما خودمون باید چیکار کنیم ببینید بیتکویین فقط توی زمانی رشد خوبی خواهد داشت که تنش ها و جنگ ها کم بشه مثل مدتی قبل که آتش‌بس اسراییل و فلسطین بازار رو خیلی مثبت کرد :fire:
.
.
درسته الان قیمت فلوکی حسابی اومده پایین و پولاتون کم شده اما در واقع شما تا زمانی که فلوکی هاتون رو نفروخته باشید سود یا ضرری نکردید فلوکی همون‌جوری که قیمتش با شدت بیشتری می‌ریزه با شدت بیشتری رشد می‌کنه و سود میده چون بازارش نسبت به بقیه التکوین ها کوچیکتره :clap:t2:
.
.
.
به حرف های اینایی هم که میان زجع میزنن وای فلوکی بدبختمون کردی وای فلوکی بیچاره مون کردی اصلا توجه نکنید :hand_with_fingers_splayed:t2:
اینا همونایی هستن که اومدن دو میلیون فلوکی خریدن منتظر بودن سر هفته دو میلیارد بردارن پولدار بشن :joy: الان کل ارز ها سقوط کردن بیاییم بگیم نه فقط فلوکی بده حرف درستی نیس :-1:t2:

.
.
پیشنهاد من صبر کردن واسه زمانیه که بیتکویین بره بالای 150 هزار که به جرات میگم جز یه سری افراد ثروتمند و محدود عمدتا آمریکایی هیچکس نمیدونه کی اتفاق خواهد افتاد :blue_heart::ok_hand:t2:
.
.
من فقط کار هابی که خودم انجام میدم رو میگم شما با دانش خودتون رفتار کنید :fire::blue_heart::ok_hand:t2:

حرف الکی نزن نگاه کن 4 هزار بیت رفت بالا،آدا 50 درصد رفت بالا،ریپل 20 درصد رفت بالا،الگوراند و سولانا نزدیک 20 درصد،ما هم سر جامون،رشدش کجاست؟؟؟

تو پس جز همونایی که دوستمون گفت هنوز چیزی از بازار نمیدووی پس بشین سرجات و کسی که توضیحات درست میده تو کارش دخالت نکن