پیش بینی ada و 8 دلار

دوستان ذخایر آمریکا شامل ریپل سولانا و کاردانو هستش که متعاقبا اعلام شده گویا بیت کوین و اتریوم هم جزو این ذخایر قرار خواهند گرفت. البته خودم صحت قسمت دوم خبر رو اطلاع ندارم.
اما با توجه به رشد اتریوم در این یکی دو ساعته احتمالا شایعه نیست و اتریوم هم جزو ذخایر خواهد بود. من تحلیلم رو در قسمت تحلیلهای اتریوم گذاشتم با توجه به وضعیت اثر از سال ۲۰۲۱ اخیرا چندین بار برای شکست سقف نسبی تلاش کرده اما موفق نبود که طبق تحلیل باید تا حدود ۲۰۰۰ دلار کاهش پیدا میکرد تا با افزایش نقدینگی بتونه سقف جدید رو بزنه
با توجه به شرایط موجود من رشد قیمت اثر تا ۵۰۰۰ هزار دلار و بیشتر رو برای ۲۰ الی ۲۵ روز اینده غیر ممکن نمیدونم کما اینکه
در تحلیلم هم گفتم
جیبتون پرپول
ادمین عزیز لطفا تایید کنید.

طبق تحلیل و تکنیکال امکان نداره سقف 5000 ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست مثل دیروز ورود 6تریلیون دلار در عرض چند دقیقه

دوست عزیز بازار امروز مثل بازار ۱۰ سال قبل مبتنی بر تکنیکال و فاندامنتال نیست امروز خبر ها هستند که بازار رو جهت میدند.
علت اینکه عرض میکنم تا ۵۰۰۰ الی ۶۰۰۰ دلار و حتی بیشتر پتانسیل صعود داره بحث تحلیل نیست،بحث خواب هاییه که برای اتریوم و سایر الت کوین ها دیدن.
بازار امروز خبر نمیکنه!مثل دیروز که در عرض فقط ۴ ساعت ۳۳۰ میلیارد دلار به حجم بازار اضافه شد.
فقط با یک اعلام ذخیره سازی !
خواب هایی برای اتریوم،ریپل و بیت کوین دیدن،باید صبر کرد.
اما همینقدر بگم که من برای اتر رشد بالایی رو متصور هستم اول ۳۱۰۰،بعد ۳۸۰۰ و بعد به سمت ۵۰۰۰ دلار به بالا.
فقط شکستن مقاومت ۳۱۰۰ دلار توی چارت اتر خیلی مهم هستش که من احتمال قوی میدم تا اخر اسفند قطعا این اتفاق خواهر افتاد خصوصا با نشستی که ۷ مارس یعنی ۱۷ اسفند به تاریخ ایران در کاخ سفید بین ترامپ و دیوید ساکس قراره برگزار بشه.
البته که این تشویق به خرید و فروش نیست،صرفا نظر شخصی هست! باید دید چی پیش میاد.
تندرست و سلامت باشید