نگاهی به ایکس امپایر

بعضی دوستان انگار تله موش کارگذاشتن ،هرلحظه سرکی می‌کشند ببینند موشی تویه تله هستش؟ ایکس امپایر چندبرابرشده؟؟؟عزیزان یادتون نره این ارز آسمون نیومده یادتون باشه یک تیمی پشتشه یک تیمی که برنامه داره یک تیمی دنبال منافعش هستش ودست وپا میزنه رشدکنه وحتی حس رقابت وحتی حسادت داره .حتی شدیدا مثل بقیه تیم‌های ارزها افق بسیاربالایی متصوره .پس صبوری کنیم لطفا

از روزی که این ارز لیست شده تا امروز یادمه که فقط باید صبوری کنبم خودت حالت بهم نخورد از کلمه صبر؟

نام توسعه دهنده اصلی ایکس امپایر بگو؟!
نمیتونی چون خودشو معرفی نکرده!
براحتی این پروژه می‌تونه کنار گذاشته شه بدون اینکه اسمش خراب شه!
نفر دوم هم کسی هست که اصلا سابقه درستی توی دنیای دیجیتال نداره!تو همین ایکس هم از اسم ایلان ماسک استفاده کرد و اولش ماسک امپایر بود بعدش برای اینکه صرافی ها تایید نمی‌کردن اسم عوض کرد اما همچنان داره با محبوبیت ایلان ماسک افراد وسوسه به خرید این ارز ضعیف میکنه

چرا معلوم نیست اسمش الکس فالکونه خیلیم معلومه

انسانهای کوچک بیقرار و دمدمی مزاج اندو تصمیماتشان ازروی احساسات وکلامشان بدون فکر.چون صبورنیستندازاین شاخه به آن شاخه می‌پرند ودرنتیجه درگذرزمان پرت می‌شوند به سمت لایه های پایینی جامعه که ازنظراقتصادی و ‌فرهنگی دروضعیت خوبی نیستند. وبرعکس آدمهای صبورباتصمیمات درست درجهت رشدوحرکت بسمت لایه های بالایی جامعه که ازنظراقتصادی وفرهنگی شرایط خوبی دارندحرکت میکنند.موفقیت دیمی نیست پسرخوب.دوست عزیز ببین کجای این قصه ای؟؟

سوالی که پیش میاد؛ جنابعالی که دانای کل هستین واین ارز بنظرتون بدردنخوره آشغاله واین ارز ارزش هیچی نداره اینجا چکارمیکنی؟؟؟؟ ماها که خریدیم اگه توضررهستیم وعلم وآگاهیمان مثل شمانیست بگذاربحال خودمان حداقل انرژی منفی وبذر ناامیدی پخش نکن . برخی افراد تویه زندگی عادی هم تامشکلی پیش میادمیشند عقل کل ومن من من هاشون شروع میشه وبجایه دلداری به دوستان ودعوت به آرامش وامیدوصبرهمش انرژی منفی پخش میکنند

اینجا هستم تا جلوی بدبختی ۲ نفر هم شده بگیریم
میتونی سابقه کامنتا ببینی ،حرف نادرستی نزدم تا الان!
میتونم رویابافی کنم و امید الکی بدم اما این ظلم به بقیه