اعلامیه ترامپ

فوری: :united_states: رئیس‌جمهور ترامپ امروز اعلامیه‌ای در مورد “سرمایه‌گذاری” خواهد داشت.

:telescope: همچنین ترامپ می‌گوید “شب فردا برای ما بزرگ خواهد بود”.

نمیدونم فازت چیه؟ به تازه واردها استرس وارد میکنی،یا میگی توضرری یا اخبار ترامپ رو اعلام میکنی.
جمعه همین هفته یا دوشنبه هفته آینده اگر بازار بر وفق مراد باشه من خرید دارم،لطف کن تا اونموقع انقدر استرس وارد نکن. آفرین پسر.

سلام جناب موذن با ما چپ افتادی.
والا خبرها را میخوانم در داخل پیج میگذارم.شایدم اینکارم اشتباه است.
بله هم داخل ضرر هستم و هم استرس دارم و اضطراب.
نه فازی دارم نه قصد استرس منتقل کردن به دیگران. خودم دریای استرس هستم. خودمم تازه وارد هستم. به برسد به اینکه به بقیه استرس وارد کنم.

آقا مسلم میشه ازتون خواهش کنم زمانی ک خواستین خرید کنید اسم ارز هایی ک میخواین، با نقطه ورود، به ما هم بگین؟ چون منم کامل نقدم و منتظر خبر شما برا اعلام نقطه ورود

و یه خواهش دیگ البته اگ براتون ممکن
به این کانال تلگرامی که کاربر بی نام ایجاد کردن جوین بشین ک تا نقطه ورود رو اعلام کردین متوجه بشیم؟

داداش اگه دوست داشتی کمک حال باشی تشریف بیار

داداش من با خبر رسانی شما مشکلی ندارم. دمتم گرم.
اولاً: چندبار ازمن وبقیه پرسیدی خرید کنی منو بقیه گردن نگرفتیم چون دوس نداریم ضرر کنی.
دوماً: تحلیل دیقه به دیقه نمیشه،هی میگی توضرری هی میگی اظطراب داری، مگه ما گفتیم بخر یا بفروش؟؟؟؟
گاهاً یه تحلیل میشه واسه هفته ها بسه.
من خودم منتظر بهترین نقطه ورودم،تنگ نظرم نیستم.
بازم بیا بگو اظطراب داری، خب چکار از دوست منو دیگران برمیآد؟ وقتی ناآگاهانه در یه سقفی خرید میکنی پاشم وایسا.
من خودم چند سال پیش دو مرتبه لیکوئید کامل شدم،ولی گردن کسی ننداختم اوایل کارم بود.
ضرر اندر ضرر، ولی الآن تا مطمئن نباشم خرید نمیکنم.کسی هم پشت دست منو دوستان بخاد بازی کنه باید صبور باشه.

سلام والله بعید میدونم کانال تلگرام باشه، من تو گوگل سرچ کردم بازی،سونیک اومد:rofl::rofl::rofl::rofl: چشم جمعه این هفته یا دوشنبه هفته بعد.عجله نکن.
خیر سرم قرار بود تا ده روز نباشم.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:

بله درسته منم عضوشدم

به نظرتون چی میخواد بگه؟؟