نگاهی به ریزش بیت کوین

فلانی، omid، میلاد، max، حمید، karen ،
Alireza، daniel ، پرویز ، forbiden ، حجت کشاورز.

شبی که تا ۷۸ ریزش داشت شماها پیشبینی دقیقی داشتید و ارقام ۷۷ و ۷۸ و ۷۹ رو پیشنهاد داده بودید… لطفا اگر پیاممو می بینید حالا هم دوباره تحلیل و نظر خودتونو بنویسید… دیشب تا ۹۴ رفت که مشکوک بود آیا صرفا به خاطر توئیت ترامپ بوده یا از ساختار نزولی خارج شده؟ الان تارگت خریدمون چند باشه؟ من اون شب سفارش خریدم ۶۶ بود که نرسید، آیا هنوز هم ۶۶ ممکنه؟

یه دوست عزیزی هم بود ماه پیش توصیه کرد ۹۷ یا ۹۸ بفروشیم بره پی کارش اون ۲، ۳ درصد که بره بالاتره فرقی به حالمون نخواهد داشت، راجع به ترون هم ازش پرسیده بودم و در یک کامنت جداگانه پاسخ داد متاسفانه نمیدونم نام کاربری ایشون چی بود، شما هم اگه پیامم رو دیدید لطفا نظر بدین… من خیلی ضرر کردم حدود ۹۴ خریدم و ۸۹ فروختم چون داشت می ریخت اون شب هم اول ۷۹ سفارش گذاشتم اما چون دیدم نزولیه به ۶۶ تغییر دادم که کلا اشتباه کردم و ضرر هنگفت. اما خب میدونم که دوباره زیر ۸۵ میتونم بخرم اینکه روی چه قیمتی بخرم و اینکه قبل از رسیدن به زیر ۸۵ تا کجا قراره صعود کنه اینا نگرانم میکنه.

بزرگترین اشتباه شما این بود که با ضرر فروختی
بیت کوین اصلا ضرر نداره و وقتی بفروشی تازه ضرر کردی
فقط در صورتی بفروش که رو ارزای دیگه بلد باشی جبران خسارت کنی
بیت کوین ارزی نیست که تهش به ضرر ختم بشه
شاید یه مدت مجبور شی منتظر بمونی ولی مطمئن باش آخر کار بدون ضرر و حتی با سود میری بیرون ..
قبلا پی نات خریده بودم دونه ۲۲ و رفت رسید به ۱۱!
صبر کردم و به ۲۵ فروختم ! تازه این بیت کوین نبود !
خلاصه بازار امسال ضرر نداره اگه صبر کنی و نترسی

دادا جان اینجا هیچ کس نمی دونه که یک دقیقه بعد چی میشه عالم الغیب فقط الله است

سعیدم..خاک پاتم برادر چارت دم دستم نیست تا آخر شب