خرید میم کوین

اشتبا اینجاست که میگید ن بخرید ونه بفروشید..خوبی وقتی ی فرصت بهت میده که نمیگم روی ۷۰ روی ۸۵ که الو اخر میاد بخری چرا نفروشی روی ۹۴الا۹۰…این نظر شخصیه..وتجربه ۵ساله…اینجا متاسفانه طمع میاره .‌اگر میخوای برد کنی وسود کنی طمرو بزار کنار…قانع باش وصب کن تا بیاد پایین بازم میگم نه ۷۰ ۵ هزارتا امد پایین پلیی خرید کنید ..ب امید ۷۰ و۸۰ و۶۰ نباشید ..پلیی ..اگرم امد روی ۷۰ الا ۸۰ اوقته که ی خرید نصبتا خوبی انجام بدید بازم نه کال سرمایه ۷۰ درصدشو…۳۰ درصدوشو بزارید همیشه تو حسابتون نقد باشه…پرسود باشید …

اشتباهاته املاییت زیاده
مردودی

خدایی حرفت حقه البته هرچی سعی کنی توکف بخری بهتره واتمامش تو اول پامپ بخری عالیه

خدا وکیلی خودت فهمیدی چی نوشتی حداقل یه کلاس نهضت برو

وقتی معما حل شد همه تحلیل گر میشند

خدا وکیلی خودت فهمیدی چی نوشتی یه کلاس نهضتی برو

دوستان قبل ازاینکه دکمه ارسال دیدگاه را بزنید خواهشن ولطفا یک بار بخونید اگه اشکال کلمه یا جمله دارید درست وتصحیح کنید تا بفهمیم منظورتان چیه.ماکه نفهمیدیم.

دقیقا همینطوره
رفتارها مثل هولدرهای چندسالس اما هر روز پیگیری میشه! اگه وقت داری هر روز داری نگاه میکنی خب مقاومت و حمایتو ببین و خرسد و فروش کن دیگه

شرمنده دوستان من انقدر تند مینویسم حتی نگاه نمیکنم چی نوشتم ..شرمنده اگر کلماتو اشتباه نوشتم…

من نمیدونم راجب نظرات من چی فکر میکنید .‌‌..ویا اینکه مسخره میکنید..یا نه…ولی خداروشکر من ۶ساله تو این بازارم دوسال اول خیلی باخ دادم ..ولی ۴سال بعدشو خداروشکر تا ب امروز خوب سود از تمام ارزها گرفتم…وتبدیل کردم ب طلا…یکلام …خطم کلام…این جای طمع نیست..اینجا باید بدونی که ورود وخروج بزنی …اونم با صبر..وکمی باید تنننننننننه ضرررر دادنووو داشته باشی …تا بتونی خوب ازش سوددددد بگیری ب موقعش…خدارو شکرم امروز روی ۹۴ فیکس فروختم …از الانم پلیی دارم میخرم…این بازار خوبممممم سوددددد میده اگه راهشوووو بدونی ..ما کی ۶ساله راضی هستیم ..خداروشکر خدا بده برکت …وب همتون..با سرمایه بالا هم وارد این بازار نشید …زرنگ اونیه که با سرمایه کم بتونه سرمایشو چندین برابر بکنه..نه سرمایه زیاد بریزی بعد ببینی جلوی چشمات داره نابود میشه از بی عقلی خودت…