اطلاعات چت جی پی تی

و اینم بگم که نگاه ما به سونیک صعودیه تا چند ماه آینده

یه موضوع دیگه تریدر ها چون tpو حد ضرر میزارن می تون در قالب اسکلپ یا ترید در تایم های پایین معاملاتشون رو با سود یا ضرر چند روزه ببندن ولی سرمایه گذار ها سودشون رو ۱ساله حساب می کنن پس به طبع باید پولی رو وارد این بازار کنن که تا یک سال نیازشون بهش نیوفته که بهش پول مازاد می گن بچه ها اگه تحلیل نمی خوام بزارم از بدجنسی من نیست چون هر ورود یا خروجی یه دفتر چهل برگ فقط استراتژی باید پشتش باشه خوب من الان بگم بهت بخر یا بفروش اگه بازار طبق حرفم عمل نکنه و خلاف جهت حرکت کنه من خودم استراژی دارم که باز مدیریت کنم معاملاتم رو ولی اونی که با حرف من خریده یا فروخته نمی دونه باید چیکار کنه تو اون شرایط و ممکنه واقعه ۲۰۲۱اتفاق بیوفته و سال ها در ضرر سنگین گیر کنین.به خدا خیلی ها چه جراتی دارین که سرمایتون که تو این وضعیت اقتصادی بدون علم با حرف منو امثال من میارین تو این بازار تامن بگم بخرو تو بخری نکن برادر من خواهر من

شما به من گفتید پز می دهی ولی ماشاء الله پیامهات همه پر از پز هست

لطفا شما کامنت های منو دیدی نخونده رد کن تا اینا که تو ضرر هستن در بیان از ضرر و نگرانیشون بر طرف بشه بعد اون چشم اگه تو اون مطلب تو پز دیدی که خودم نمی دونم دیگه هیچ مطلب پز داری نمیزاریم هرچند من میدونم کجا سوخته که دنبال آب می گردی نه داداش ما نیازی به توجه نداریم که چند ماهه تحلیلی نزاشتیم الانم باب شرافته که انشالله بچه ها از ضرر در بیان حتما خوشحالت می کنیم