آموزش ترید و انتقاد از هولد

بهترین بازار شده الان دوباره میگم برید ترید یاد بگیرید یا از کسی سنال رایگان بگیرید که سود سالانه رو در یه ساعت در بیارید دنبال این چرت و پرت ها نباشید وقت الکی نزارید
ترید یعنی اینکه شما تشخیص بدی الان بازار صعودی یا ریزشی طبق تشخیص درستت پول میگیری ربطی به بالا پایین نداره
اینقده بازار خوب شده داره نوسان میده از این چه بهتر میخواین برید یکم فیکچرز یاد بگیرید کانال رایگان هم من سراغ دارم میدم بهتون وقت تلف نکنید

سلام میشه اون کانال لطفااا بدید تا بتونیم ترید کنم

بفرمایید کانال رایگان

بده یه کانال یوتیوپ چیزی نشون بده

اسم کانال سیگنال ترید بگید ،با تشکر

داخل تلگرام بزن کانال جدید ولی بد نیس Crypto rad signal
ولی در کل تو هر کانالی خواستین برین اولش چک کنید مثلا ده روز قبل که سیگنال داده ساعتشو ببینید
بعد اینکه خیلی حواستون باشه اول از همه به هیچ عنوان طمع نکنید دوم اینکه یه حد سود و حد ضرر برای خودتون در نظر بگیرید اونجا دیگه شوخی بردار نیس دقیقا مثل قمار اشتباه کنی رفتی پی کارت مدیریت سرمایه خیلی واجبه اگه میخواین با ۳۰۰ دلار وارد بشین حتما برای معامله ها فعلا با ۵۰ دلار وارد معامله بشین مثلا یک به شش اصلا عجله برای پوزیشن نداشته باشین هیچ موقع از بازار عقب نیستین فک نکنید اگه این پوزیشن باز نکردین ضرر کردین هرچی معامله کمتر و دقیق تر سود مسمتر و بیشتر بازم میگم اونجا شوخی بردار نیس
به طور مثال همین دیروز که بازار رشد کرد شما اگه ۱۰۰ دلار داشتین با ضریب ۳۰ پوزیشن هر ارزی رو بار میکردین تا شب پولتون میشد ۱۰۰۰ دلار
توی سود همیشه میشه بمونی اما اگه منفی صد بشی یعنی شما دیگه ۱۰۰ دلار نداری پس طمع نکنید سعی کنید با یه صرافی معتبر ترید کنید الان شاید اسم صرافی بگم این همه پیامم پاک بشه انشالله تو پیام های بعدی

تا حالا دوبار با توضیحات کامل فرستادم براتون ولی پاک میکنه