تجربه شخصی در بازار، آموزش و راهنمایی

در ادامه ی پیام قبلیم باید خدمتتون عرض کنم
یادمه خیلی سال پیش که با ارزهای دیجیتال اشنا شدم. اطلاعاتی نداشتم و با کامنت و حرف های دیگران میرفتم ارز یا میم میخریدم
همش هم میرفتم تو ضرر، الی شانسی ۳ تاش بهم سود داد که دوباره همرو ازم گرفت، بعد شروع کردم به آموزش دیدن و دنبال این بودم بفهمم چجوری نهنگ ها نهنگ شدن. بعد متوجه شدم که اونا فقط زمان اول راه اندازی یک ارز یا میم کوین روش سرمایه گزاری کردن ، بعدش فقط دنبال این بودم که بفهمم چطور میتونم اینا رو پیدا و شکار کنم، از هر کی سوال میکردم نمیدونست و اگرهم میدونست بهم نمیگفت، اما در آخر فهمیدم واقعا نمیدونن، توی گوگل سرچ میکردم اما هیچ اموزش ایرانی نبود که بتونم یاد بگیرم، در واقع کسی بلد نبود که اموزش بزاره
بعد به زبان انگلیسی سرچ میکردم و باز هم چیزی دستگیرم نشد.
در به در دنبالش بودم بعد روی شبکه اتریوم و بایننس کوین رو یاد گرفتم، اتریوم چون کارمزدش بالا بود نمیتونستم توش ورود کنم چون دیگه پولامو به فنا داده بودم، روی شبکه بایننس کوین هم همه از دم کلاهبرداری بودن و فروش توکن ها بسته بود( ناگفته نماد اتریوم هم همین بود اما خب حداقل روزی ۱ دونه یا هر ۲ یا ۳ روز یکی روش درست درمون لانچ میشد که عمری چند روزه یا چند ماهه داشته باشن)
بعد با شبکه سولانا اشنا شدم و حسابی تحقیق کردم و کامل یادگرفتم، و متوجه شدم که چرا اینقد شبکه سولانا خوب و محبوبه و خطری برای اتریوم است،
بعد روی میم هاش در زمان عرضه اولیه سرمایه گزاری کردم و کم کم طعم سود واقعی رو چشیدم و به خودم گفتم دمت گرم، پاره شدی توی این راه پول از دست دادی اما یاد گرفتی و همه ی ضررهاتو جبران کردی و کلی هم سود به جیب زدی، تا همین ۲ ماه پیش قبل از کلاهبرداری لیبرا که باعث بهم خوردن میم های شبکه سولانا شد. اما بنده میم های زیادی رو گرفتم و با سود های زیادی خارج شدم و خداروشکر کردم،
اما اومدم گاه گاهی اینچا پیام گذاشتم تا راهنمایی کنم به شماها، چون یه زمانی منم جای شما بودم و میدونم بعضیاتون به شدت دنبال این هستین اما بلد نیستین حتی چی سرچ کنید و کجا اموزش ببینید و دارید با نظر چهار تا بی سواد که رفتن روی قله خریدن و ضرر سنگین کردن ازین فرصت ها دور میشین و همچنان سرمایه گزاری هاتون با شکست مواجه میشه.
دوست خوبه من! سود واقعی در زمان خرید اولیه است
سولانا مثل بقیه ارز ها نیست، با سولانا باید توی شبکه اش فعالیت کنید و سول هاتون رو زیاد کنید ، این سود واقعیه ، وگرنه نهایت شما بیای اینجا ۱ میلیارد پول سرمایه گزاری کنی و سولانا رو روی قیمت ۱۵۰ دلار بخری و بعد از مدت زمان کم یا زیادی قیمت هر سولانا بشه ۳۰۰ دلار یا حتی ۵۰۰ دلار هم شما سود خفنی نکردی، دیدتون رو وسیع کنید تا سود های میلیون دلاری بیاد توی کیف پولتون، به خدا قسم عین آب خوردنه فقط اول باورش کن بعد برو دنبالش اموزش ببین و شروع کن.
اونایی که این موضوع رو فهمیدن کلی سود گرفتن و حتی ۱ دونه پیام هم شاید اینجا نزارن و نگن.
اما من چون با سختی یاد گرفتم و به قیمت از دست دادن تمام سرمایه زندگیم تمام شد، خونه و ماشینمو فروختم و همرو به فنا دادم و این منو عصبی کرد واس همین دیوانه شدم و به شدت خودمو محکوم به اموزش و یادگیری کردم و نتیجش رو دیدم و باز هم‌ میگم میدونم بعضیاتون اینو درک کردین اما بلد نیستین چیکار کنین، اومدم راهنماییتون کردم،
استفاده کنین چون بنده هم اهل پیام نیستم، الان اگه پیام گزاشتم چون وضعیت میم ها هنوز کامل درست نشده و ازین فرصت برای راهنمایی به شما استفاده کردم چون شاهد این هستم که ۹۹ درصدتون توی ضرر هستین، چهار روز دیگه دوباره وضعیت میم های سولانا خوب بشه نمیام اینجا بگم، میرم دوباره سودهامو میگیرم
همین الانش هم سود های ۲ برابری تا ۱۰ برابری و ۱۰۰ برابری توی دیفای سولانا هست و روزانه دارن لانچ میشن و عمرشون رو سپری میکنن و میرن

همچنان امیدوارم این مطلب هم کمکی به شمایی که دنبال اصول دیفای و سودهای واقعی هستی باشه:handshake::man_in_lotus_position:

آخرش هم نگفتی چطوری و از کجا بخریم.و حتی چی رو سرچ کنیم؟

سلام ببخشید من با حرف یکی زیاد بونک خریدم والان سرمایه م یک سوم شده به نظرتون وصعیت بونک رو چه طور میبینید

سلام دوست عزیز اگه ممکنه یه مقدار هم اشاره کنین کجا آموزش ببینیم ۰۰۰۰چکار کنیم به سود گرفتن نزدیک بشیم ممنون میشم حتی در قبال آموزشتون پول هم بگیرین باز نوش جونتون من شخصا خودم حاضرم هزینه کنم یاد بگیرم خیلی بهترو زودتر به هدفم میرسم تا اینکه ضررهای الکی بدم آخرش هم مشخص نیس یاد بگیرم یا ن ممنون ممنون ممنون

سلام دوست عزیز
تمامی مطالب شما را خواندم و لذت بردم
ممنون از تجربیات بسیار گرانبهای شما که در اختیار ما بازنده ها قرار دادید. شما بیشتر روی آموزش تاکید داشتید و صد در صد درست است. ولی اگر امکان دارد کتابی یا سایتی معرفی کنید یا خرید و فروش را جزئی تر بگویید،ممنون خواهيم شد. اگر امکان دارد پیج راه بیندازد وآموزش دهید. ممنون از شما برادر بزرگوار

درود من. بنده تحلیلی راجب ارزها و میم ها ندارم ، متاسفم

آموزش خرید و فروش میم ها بر بستر سولانا

کلاه برداری این شکلی است

چون خزعبلات نوشته هرچی میخونین باور نکنین اگر فرض مثال یه درصد هم این کاره باشه بازم نمیگه چون حسودن