سوال در مورد تبدیل دوج به ادا

آفرین دوستان هر چه بیشتر میتونید بفروشین تا قیمت پایین تر بیاد امروز صبح ۲۰ ملیون رو قیمت ۵ تومن خریدم الآن هم منتظرم بیاد به ۳ تومن برسه تا ۲۰ ملیون تا دیگه بخرم هر چی بیاد پایین بازم پلکانی خرید میکنم و میانگین میگیرم به هیچ عنوان یک دونه هم نمیفروشم چون یقین دارم به زودی x رو با قیمت بالای ۱۰۰ تومن میفروشم این رویا فروشی یا توهم نیست مارکتکپش رو نگاه کنید فقط ۳۵ ملیون دلار هست و این رقم تو بازار کریپتو هیچ چی نیست و به راحتی میتونه ۲۰ برابر بشه که میشه ۷۰۰ ملیون دلار که این هم از کل بازار کریپتو با ۳ هزار ملیارد دلار قطره ای از دریاست…! به هر حال من خیلی خوشحالم که تو این مقطع زمانی با این قیمت x پول دستم رسید تا خرید بزنم…! بمونه به یادگار تا به زودی حاصل صبرمون رو ببینیم…!:+1::+1::+1::fire::fire::fire::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

صفر شد دوپله اضافه کن🤣

خدا از دهنت بشنوه

فعلا که کل بازار دست ترامپ نادان هست و با قوانین مسخره ای که وضع میکنه کل بازار رو به گند میکشه. این تحلیل‌ها بعد از رفتن ترامپ عملی میشه🤔

مصطفی خدا به دادت برسه اونموقع که ریال بشه. اونقدر خوشحال نباش ما هم مثل تو فکر کردیم گیر کردیم

قشنگ بود خدایی! :rofl::rofl::rofl::rofl:
ولی داداش من اینو قبل انتخابات به قیمت ۲ تومن خریدم ۳۵ تومن فروختم ۶ ملیون خریدم ۱۰ روزه شد ۱۰۶ ملیون من صود این ارز رو خوردم خیلی هم حال داد…! امیدوارم دوباره این لذت نصیب خودم و تمام دوستانی که صبوری میکنن و سختی میکشن بشه…! خیلی شیرینه…:face_savoring_food::face_savoring_food::face_savoring_food::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::fire::fire::fire::ok_hand::ok_hand::ok_hand: