آفرین دوستان هر چه بیشتر میتونید بفروشین تا قیمت پایین تر بیاد امروز صبح ۲۰ ملیون رو قیمت ۵ تومن خریدم الآن هم منتظرم بیاد به ۳ تومن برسه تا ۲۰ ملیون تا دیگه بخرم هر چی بیاد پایین بازم پلکانی خرید میکنم و میانگین میگیرم به هیچ عنوان یک دونه هم نمیفروشم چون یقین دارم به زودی x رو با قیمت بالای ۱۰۰ تومن میفروشم این رویا فروشی یا توهم نیست مارکتکپش رو نگاه کنید فقط ۳۵ ملیون دلار هست و این رقم تو بازار کریپتو هیچ چی نیست و به راحتی میتونه ۲۰ برابر بشه که میشه ۷۰۰ ملیون دلار که این هم از کل بازار کریپتو با ۳ هزار ملیارد دلار قطره ای از دریاست…! به هر حال من خیلی خوشحالم که تو این مقطع زمانی با این قیمت x پول دستم رسید تا خرید بزنم…! بمونه به یادگار تا به زودی حاصل صبرمون رو ببینیم…!
صفر شد دوپله اضافه کن🤣
خدا از دهنت بشنوه
فعلا که کل بازار دست ترامپ نادان هست و با قوانین مسخره ای که وضع میکنه کل بازار رو به گند میکشه. این تحلیلها بعد از رفتن ترامپ عملی میشه🤔
مصطفی خدا به دادت برسه اونموقع که ریال بشه. اونقدر خوشحال نباش ما هم مثل تو فکر کردیم گیر کردیم
قشنگ بود خدایی!
ولی داداش من اینو قبل انتخابات به قیمت ۲ تومن خریدم ۳۵ تومن فروختم ۶ ملیون خریدم ۱۰ روزه شد ۱۰۶ ملیون من صود این ارز رو خوردم خیلی هم حال داد…! امیدوارم دوباره این لذت نصیب خودم و تمام دوستانی که صبوری میکنن و سختی میکشن بشه…! خیلی شیرینه…