تاثیر ترامپ بر بانک ها و ژاپن

در بی نظمی همه چیز با نظم پیش میرود.

اعتماد بازار از دست نمیره .

این صنعت برای امریکا از طلا و نفت سودش بیشتر هست.

بازار کریپتو به نام امریکا سند خورده.

توصیه میکنم به دنبال ترید نرید نمودار تکنیکال رو کلا کنار بزارین.

تا میتونید هلد کنید و نقاط فروش داشته باشین.

بازار در یه کندل بالا میزنه در یه کندل اصلاح میده.

در کل این بازی بیت اخر بالای ۱۰۰ هست .

:hand_with_fingers_splayed::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

سلام آقا بابک چه قدر احتمال داره با سخنرانی ترامپ تو روز جمعه دوباره ریپل به قیمت دیروزی برگرده

درود بر شما من خودم هولد کردم از اسفند ۴۰۱ که راکد گذاشتم جز چند روز اخیر که بالاپایین خرید فروش کردم
ولی به عکس پرفایل خودتان توجه کنید باید ادم معتقدی باشید که چنین پرفایلی گذاشتید
پیامبر گفته من که قدمم را بلند می کنم نمی دانم زنده ام که ان را پایین بگذارم یا نه
حالا چند مدت هست دارید در مورد هولد کردن این ارز می گویید مطمنید تا چند ماه دیگر که مثلا صد برابر می شود زنده ایم. با کمال احترام همین مهم را جواب دهید ممنون می شوم

دو تا خبر بیاد ریپل طوری بالا میره که همه از جمله ای کاش نمی فروختم استفاده کنند.

یکی تایید Etf دیگری پایان دادگاه که حتما هم انجام میشه پس هولدر ها تا اینجا صبر داشتیم از این به بعد هم صبر کنیم چون این خبر در لحظه اعلام بشه در لحظه هم رشد عالی می کند.

:bullseye::bullseye::bullseye::bullseye::bullseye::bullseye::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::heart::heart: