از پستهای بعضی دوستان ادم تعجب میکنه که اصلا سواد بازار کریپتو ندارند یکی میگه توکن اضافه میکنم دوست عزیز همینجور که میگی توکن اضافه میکنم یه سری هم به اتر اسکن بزن متوجه میشی که توکن هم میسوزونه در حال حاضرم فعلا کیف پول ۴۷ هستش .یا یکی میگه کلاهبرداریه اگه کلاهبرداری میخواست بکنه لازم نبود این همه هزینه کنه و در صرافیهای معتبر لیست کنه یا یکی میگه هر شخصی از tomi تعریف کنه از تیمش پول گرفته این tomi جهانی خریدوفروش میشه مگه از ایران چقدر خریدن یا تاثیر گذار هست تو قیمتش لطفا باعث نشید یه عده ادمهایی که نابلدن به ضرر بیفتن وقتی ناامید میشید برید به توکن mmy. یه نگاه بندازید که از نزدیک 9 دلار تا نزدیک چهل تومان خودمون پایین اومده بود که در عرض یک هفته تا پانصد هزار تومان بالا رفت نزدیک پنج دلارو خورده ای
آقای با سواد اول یک نگاه به سواد خودت بنداز!! Mmy فقط 10 میلیون توکن داره ولی تامی فعلا در حال حاضر 860 میلیون !! معلومه که با ورود سرمایه ناچیز توکنی که تعداد ساپلای کم داره رشد میکنه!!
محسن جان الان حودن آینده نزدیک تومی رو چطور میبینی نظر شخصی خودت رو فقط بگو
عزیزم فعلا تا یک ماه دیگه بازار رنج و رو به پائینه.. درضمن بیت باید یک بار دیگه حوالی 77 رو تست کنه که از نظر من میتونه به سمت پائین بکشونه و تا حوالی کانال 60 بره. اگر قصد خرید دارید صبر کنید و پله های ورود رو روی تست مجدد بخرید. اگر بیت رفت پائینتر پله های بعدی رو حوالی 68 تا 63 بزارید گرچه 77 تا 75 میتونه بازارو برگردونه که خودمم همینو میخوام ولی باید شرایط رو دید که چه خواهد شد… این بازار یک چیزو خوب بهم یاد داد… داشتن نقدینگی و خرید در بهترین شرایط در کف قیمت با صبر …البته قبلش بررسی ها رو خودم انجام میدم و مقداری هم برای اطمینان از تحلیل های دیگران استفاده میکنم. در کل فعلا هر بالا زدن بیت تخلیه نهنگها هست گول نخورید .. بازاری هم که نزولی بشه معلوم نیست چقدر زمان میبره تا دوباره صعودی بشه و به این راحتی ها بالا نمیاد …
اول وضعیت بیت رو گفتم چون همه ارزها نگاهشون به شاهشون هست… وضعیت تومی تا زمانی که فشار فروش کم نشه نزولیه.. میبینی که وقتی بیت میره بالا اینا زیاد نمیتونن برن بالا ولی وقتی اصلاح میکنه بیشتر میریزن… فعلا تومی داره مقاومت نشون میده و داره اکثر سفارش های فروش رو اینجا جمع میکنه باز باید شرایط بازار رو نگاه کرد چون به شدت تحت تاثیر بازار قرار میگیرن.. البته اینم بگم که تومی به شدت مشکوک رشد چند هزار درصدی هست چون تیم جدیدش به شدت فعاله در مقایسه با تیم قبلیش. . به شدت بهش امیدوارم با شروع آلت سیزن که اینم معلوم نیست کی اتفاق میوفته ولی میتونه رشدهای سنگینی رو ثبت کنه…راحت تو آلت سیزن میتونه 1 دلار رو ببینه .