طمع اگه بزاره حسی که دارم بهتر عمل میکنه،من دانش زیادی ندارم در حد مبتدی،امسال دویست میلیون ترید طلا بازار فارکس از دست دادم،دیگه اصلأ ترید نمیکنم حیف دویست میلیون ریپل که برج سه خرید زدم البته یه مقدار قبل داشتم و فقط با بررسی نمودار،فاندامنتال به این نتیجه رسیدم که امسال میترکونه،الان هم روی اتر حس خوبی دارم البته برای اواسط سال 1405به بعد،اتر پایین تر از هزار دلار میخرم البته تا حوالی پونصد دلار میرسه،ولی تا پایان سال 1405… 5000حداقل میره ولی سقف 7000هم در اصلاح بعدی،ولی در حال حاضر دیگه اتر 3200 به بالاتر رو تا اون زمان نمیبینه
اعتماد به نفس تورو اگه درخت کاج داشت الان موز میداد
خدا شفا بده .باخودش حرف میزنه
چی میگی اخه چی سردر میاری در مورد چی داری نظر میدی تو واقعا اصلا چیزی از چارت تی وی ال مارکت کپ حالیته بخدا که هیچی حالیت نیست شعروور تفت نده برو سر درد نشو
از شنیدن ضرر و زیان تون در بازار ارز متاسف شدم …ولی دیگه ترید طلا چرا باست ضرر میکردین …قیمت طلا همیشه توو ایران افزایشی بوده که …قربان
من فارکس ترید کردم انس جهانی تایم یک دقیقه،بعد اگه قرار بود من مبتدی اینقدر مطمئن باشم رو صعود،پس حرفه ایها الان باید تیلیاردر باشن،بازار طلا فارکس تایم یک دقیقه حرفه ای که هیچ حتی فوق حرفه ای هم کم میاره،منم از عدم آگاهی وارد شدم
2027 همینجا همدیگه رو میبینیم نیمه دوم 2026تا خرخره میخرم 2027 حداقل پونصد درصد
موز هم میده.نیمه دوم 2026 تا خرخره خریدارم.