امروز با خودم فکر میکردم کریپتو داره میشه یه اعتیاد … دارم میبینم که چند صد میلیون تو ضررم بازم به سرم میزنه که یه پولی تهیه کنم و به دوج اضافه کنم … همینجوری تو چند ماه اخیر ۲۵۰۰۰ دلارم شده ۱۴۰۰۰ روی سه ارز اتریوم دوج سولانا … تازه این ۳ ارز از بهترین هاست… واقعا داریم چیکار میکنیم بچه ها …تو دوره ای هستیم که حتی ۱ میلیون رو باید از دهن شیر دربیاریم ولی اینجا میلیون ها رو از دست میدیم به راحتی … خدایا منو ببخش…
منم تو سه سال ۳۰ هزار دلارم رفت
ولی من ازبرجاسفن۱۴۰۰اومدم وپله ای خریدم حدود ۲۰۰میلیون خریدم الان حدود ۳۰۰میلیون لرم ولی صل حساب وکتاب بدولاره میدونم خوشبتتانه دولاری هم ضررندارم
داداش اینجا باتلاقه… هر موقع رسیدی به سرمایه خودت از این باتلاق خارج شو.. مرد حسابی به بیست و. پنج هزار دلار ضایعات میخری مینداختی یه گوشه الان پولت پنجاه هزار دلار شده بود… اینجاه جای کار و. کاسبی نیست اینجا باتلاقه قمار خونه است… فقط لحظه های طلای عمرت و سرمایه هاتون به اسارت گرفته میشه توسط آدمهای دزد و خدا نشناس… من تعجب می کنم کی می خواهیم قبول کنید… که کار همه ما اشتباه است… و به معنای واقعی همه ما باختیم… واقعیت تلخه. ولی عزیزانم باید واقعیت رو. قبول کنید… که همه ما باختیم.. باید تسلیم بشیم و از این باتلاق بریم
تمام شد رفت
داداش اگه لوازم خانه هم خریده بودی اندختی بعد چند سال نگاه کنی میشد چند برابر ارز یه قماره هر لحظه احتماد صفر شدنه سرمایت هس
فقط دلیلش اینکه حد سود و ضرر رو مشخص نمی کنید. طمع بد چیزیه.
۱۵۰ میلیون تو تاکسی کار کردم بونک خریدم شده ۹۵ تومن.