با نرخ استخراج پایه فعلی یعنی 0.0029 پای در ساعت می توانید طی ۴ سال ۱۰۰ پای رو استخراج کنید
البته به شرطی که ماه آینده سرعت استخراج نصف نشه و همین بمونه
با کاهش بیشتر سرعت استخراج، یک عمر با برکت رو برای ماین ۱۰۰ عدد پای نتورک لازم خواهید داشت،
۱۰۰ عدد پای نتورکی که سال ۲۰۱۹ پایونرها در عرض ۳۰ ساعت استخراج می کردن…
سلام من چند سال پیش ۱۰۰۰ تا استخراج کردم و بعد که گوشیمو عوض کردم دوباره نصبش نکردم
با فیسبوک وریفای انجام دادم همون موقع
لطفا راهنماییم کنین چطور بازیابی کنم
سلام عزیزم دوباره نصبش کن فیس بوک رونثب کن ورود از طریق فیس بوکروبزن باز یابی میشه
واسه کی وای سی هم برات ای دی افغانستان میتونم فیکس رو درست کنم تا کی وای سی کنی
سلام دوست عزیز
خرید و فروش بستگی به نظر خودتون داره و من نه تنها این ارز بلکه بالغ بر ۲۰ ارز دیگه هم دارم و هیچوقت پیشنهاد خرید و فروش نمیدم ولی اگه بخوام کمکت کنم اگه از لحاظ کارایی و پروژه بگی پای اگه برترین هم نباشه یکی از برترین ارزهای کریپتو هست و شاید بهترینش در آینده
حالا تصمیمش با خودتونه
من الان فول ارزم( ارزهای دیگه) البته ارزهامو چندسال پیش خریدم و حتی بازار بازم بربزه ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد تو سودم
پای رو هم تقریبا ۴ یا ۵ ساله استخراج کردم و میکنم ،بازم میگم خرید و فروش بستگی به خودتون داره
سلام خب اگه با فیسبوک وریفای کردی قطعا ایمیل یا جیمیلی که به فیسبوک وصله رو داری و تو فیسبوکت هست
اگه جیمیل داری و رمزش یادت نیست خب فراموشی رمز رو بزن دوباره رمز بگیر و از طریق همون جیمیل و فیسبوک دوباره پای هاتو بیار بالا