کی وای سی

با سلام ارز پای نتورک (pi)بستر امن برای حفظ سرمایه هست.نهنگ و نهنگ بازی جای در این شبکه نداره.ب دلیل KYBشدن صرافی های تایید شده.این تعهد صرافی ب شبکه هست ک جلوی فروش های سنگین رو بگیره.و سقف برداشت تعیین کنه البته زمانی این محدودیت اعمال میشه ک فشار فروش زیاد باشه با این آیتم مردم عادی متضرر نمیشن و ضرر ها ب حداقل میرسه و ارزش شبکه تاحد زیادی استیبل میمونه و چارت تکنیکالش با نوسانات کم و با شیب ملایم ب سمت بالا خواهد شد.شاید دلیل اینکه نقدش میکنن همین سرمایه دارها چون نمیتونن مانور بدن شایعه پراکنی میکنن و برچسب کلاهبرداری ب این ارز میزنن.ولی مهم مقبولیته بین مردمه ک تا الان این شبکه موفق بوده.یک پنجم جمعیت کل کریپتو جامعه ی پای نتورک تشکیل داد.و بزودی دو برابر کل جامعه کریپتو خواهد شد.این هارو باد هوایی نگفتم شش ساله ک با پروژه حرکت کردم و این اطلاعات از صرافی ها و داده های خود شبکه جمع اوری شده.هر کس مختار هیت راهشو انتخاب کنه .ب امید موفقیت جامعه ی پای نتورک.

با یقین میشه گفت این ارز برای تو سود خوبی داره که اینهمه وقت گذاشتی و چرندیات پر حجمی سرهم کردی.
این هم مثل خیلی ارزهای دیگه که قبلا اومدن، زمینه زیادی برای کلاهبرداری داره.
چون با حجم ۱۰۰ میلیارد، قیمت بیش از ۱ دلار خیلی زیاد است.
قیمت این ارز حداکثر ۳ یا ۴ سنت میباشد

از فرصت فروش pi استفاده کنید بعد از باز شدن شبکه و برداشته شدن محدودیت خرید و فروش می تونه تا کف ۱ سنت سقوط کنه

دوست عزیز عرضه کل صد میلیارد هست.کل سکه های در گردش با احتساب قفل شده ها ۶.۵میلیارد هست ک ۸۰درصد از سکه ها قفل هستن و درصدی رمز گم کردن کل سکه های داخل بازار و ازاد تقریبا ۵۰۰میلیون هست ک نصفش سهم مدیران هست ک در سفارشات پایین تر از رنج ارزش اوردر گذاری شده.از این شبکه هیچی نمیدونید الکی نظر ندید.شش ساله ک همراه این شبکه هستم وب عنوان ولیدیتور و تایید کننده کی وای سی دارم در این شبکه فعالیت میکنم اونقدرم پاداش دارم ک دیگه اصلا نخوام کار کنم.وظیفه ما اینه ک در مورد این ارز صحبت و تبلیغ کنیم شاید عده ایی بتونن درست تصمیم بگیرن و ضرر نکنن

دوست من اولا اینکه پای یک شت کوین نیست این قیمتی هم که میبینی قیمت صرافی هستش وقیمت داخل شبکه متعلق به پاینرا هستش وقیمت GC V ,هر پای ف۳۱۴۱۵۹ دلار هستش حالا میخواین باور کنین یا نکنین بزودی میبینید که پای چطور خودش نشون میده