خوشحالی

دوست عزیزی که نوششتی دارو ندارمو این بازار نابود کرد ، خب حداقل اسم پروفایلت رو عوض کن ، حتما با خدا نبودی که پادشاهی نکردی ، وگرنه بازار هر روز فرصت های عالی میده واسه سود گرفتن
فقط مشکل اینجاس که ۹۰ درصد مردم حتی یه اموزش ساده ندیدن میخوان میلیاردی سود کنن
برای بدست اوردن به چیزی باید خیلی چیزهارو از دست بدید ، هزینه کنید وقت بزارید ، اموزش ببینید بعد سرمایه گذاری کنید تو این بازار های پر ریسک ،،، موفق باشیـــــد

چیه همش آموزش آموزش می کنید بازار ارز دیجیتال یعنی کلاهبرداری و شانس

لایک
آموزش ببینیم چطور سرمون کلاه نذارن .

من ۳ماه اموزش دیدم همه فوت فن تریدو یادگرفتم باخیلی از اندیکاتورها اشنا هستم چندماه هم کار کردم ضررنکردم ولی بوسیدم گذاشتم کنار خیلی اعصاب میخواد ادم ودیونه میکنه ولی هولد واسپات خوب وراحته فقط شانس میخوادو بازار خوب باشه.

لابد خودش آموزش میده😉

اصلا اینجا آموزش جواب نمیده.. چون بازار عادی و منطقی نیست بگی آموزش میبینم بعدش میام در عمل اجرا می کنم… اینجا قمار خونه است هر چیزی امکان داره اتفاق بیفته.. امکان داره کل پولت رو یکروزه از دست بدی.. مثل لونا که ارز چهارم قمار خونه بود کلا از بین رفت…
یا امکان داره با یک میلیون تومن میلیاردر بشی مثل شیبا که ارز 3000 مارکت بود چهار صفر انداخت خیلی‌های رو به ثزوت افسانه ای رساند…
پس خواهشا انقد زر آموزش نزنین… یا ریسک کنید سرمایه وارد کنید… یا اگه اهل ریسک نیستین از این باتلاق برید بیرون.. چون اینجا هیچی معلوم نیست واقعا قمار خونه است..
دستهای پنهان و خیانتی وجود داره که پشت صحنه قیمت هارو دستکاری می کنند به نفع خودشون…
حالی خیلی خیلی ها تو این دستکاریها یا نابود میشن یا به ثروت میرسن
اخر و عاقبتش اینه کل سرمایه ات رو از دست میدی یا نتیجه دلخواهتون میرسین

ملامت نکن چون به سر خود آدم میاد رفیق