تشکر و امید به سود در سال نو

ضمناً از دوست عزیز کاربر گوشک تشکر ویژه دارم که در نبود بنده پستی گذاشته بود و از بنده حمایت و پشتیبانی و قدردانی کرده بود ، بینهایت سپاسگزارم دوست عزیز ، امیدوارم شب عیدی همگی به سود درست و حسابی برسیم و سال نو را با جیب پر پول شروع کنیم :rose::rose::rose::folded_hands::folded_hands::folded_hands::rocket::rocket::rocket::wink:

خوش اومدی داداش کجا رفتی الان موقع قهر کردن بود مرد حسابی

سلام.آقا مصطفی خیلی خوش آمدی به گروه لطفا همیشه کنار ما باش تا انشاالله همه سود خوبی از این ارز بگیریم

جالبه قبل از این یک پست گذاشته بودم که به درخواست دوستان عزیزم حسین آقا و علی آقا ، که تو اون پست نظرم رو در مورد په په۲ گفته بودم و یخورده دیگه حرف زده بودم که هیچ گونه توهین یا الفاظ رکیک یا هر چیزی که باعث تأیید نشدن پست بشه نگفته بودم ، ولی اون پستم رو تأیید نکردن و این پست که بعد از اون فرستادم تأیید کردن ، نمیدونم دلیلش چیه؟ شاید یکسری از حرفهایی که در مورد په په۲ زده بودم عین واقعیت بود و انگار ادمین نمی‌خواد دیگران آگاه بشن ، وگرنه هرچه فکر کردم هیچ دلیلی برای تأیید نکردن اون پستم پیدا نکردم ، عجب :thinking: :thinking: :thinking:

مرایکه کلاهبردار چی شد سود ۱۰۰۰ درصدی

دقیقا کدوم سود بگو

مرسی آقا مصطفی گل، پیش بینی شما راجب قیمت پپه ۲ چقدره؟

ممنونم آقا مصطفی گل، شما پیش بینی قیمت پپه۲ رو رو چند میبینید؟

ببند در گالللهههه روووو مشنگ

اسکم اسکم تو جیره خوار چی شد؟ من گفتم تا عید سود هزار درصدی میده و خواهد داد، همه حالا دیگه تو رو شناختن که چقدر تو ریزش‌ها ملت رو میترسوندی که به زودی صفر اضافه میکنه و بعدش اسکم میشه ، روت میشه دیگه اینجا پیام بدی؟ اینجا همه تو و اون کاربر تازه وارد و رفقای سم پاشتون رو شناختن و پیامهات هست که چقدر اسکم اسکم کردی تا ته دل هموطنانم را خالی کنی ، برو خجالت بکش دشمن خائن ، موافقان لایک کنید تا این سم پاش حالیش بشه که دستش برای همتون رو شده و جاش دیگه اینجا نیست

به کوری چشم دشمنان به زودی ، چرا اینقدر از سود بردن هموطنان ناراحت و عصبی هستی؟ چون موفق نشدی تو کف ارزهاشونو از دستشون دربیاری مگه نه؟ خدا که میخواد بده میده ، تو و امثال تو نمیتونی نون ملت رو ببرید ، خجالت بکش سم پاش ، برو از این صفحه که هیچکس تو رو نمی‌خواد، موافقان لایک کنید بلکه این سم پاش دست از سرمون برداره ، هرچند که خیلی پررو هست و پست هاش اینهمه دیسلایک میخوره دوباره ول کن نیست

خیلی خوب شد که دوباره اومدی مصطفی عزیز❤️
دمت گرم که تا آخر هستی😍 تا اجازه به این سمپاشا ندی که هر چرت و پرتی رو بگن

داداش دوباره همون تحلیلت رو بزار شاید تایید شد تا همه بتونیم از تحلیلت استفاده کنیم :blush::rose::heart::heart_eyes:

قربون مرام و معرفتت ، جایی نرفتم توی توییتر و سایت کوین مارکت کپ مشغول تبلیغات په په۲ بودم ، من جایی نمی‌رم تا باهم بالای هزار درصد از په په۲ سود نگیریم هیچ کجا نمی‌ریم ، انشاالله وقتی سودهای میلیاردی گرفتیم می‌آییم همینجا اعلام میکنیم تا سم پاشها آتیش بگیرن :joy::joy::joy::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::rocket::rocket::rocket:

من سم پاشم بدبخت انقدر ارز ندارم وانقدر پول ندارم بسوزم شماها با همدستیاتون جیب مردم خالی میکنید مردمومن چطور اون پولهارو میخورید این مردم گناه دارن با زحمت پول درمیارن از گلوی زنو بچشون میزن تا دهتا مثل تو جیباشنو بزن

چاکر داداش والله یه آتیش آتیش می‌زنیم به سمپاشا خدارو شکر فقط نمی‌دونم آدمین محترم چرا زود ناراحت میشه با اونی که ثبت شده و روئیت میشه باز میاد پاکش می‌کنه :rofl::rofl::rofl:

جان خودت عزیزت نکن فقط تو گروه لطفا لطفا زمان پامپ اعلام نکن هر گفتی پامپ بر عکس شده لطفا استفاده کن تو گروه