توهّم در بازار و نابودی سرمایه

چون تو محدوده ۷۵ دسته استکان درس کرده پس ریزشیه ولی وقتی به محدوده ۱۰۸ هم نگا کنی دسته پارچ آب خوری درس کرده احتمال بین این دو عدد یدونه هم لنبگی درس کنه نمیدونم شما توهم میزنین یا من اینا همش چرته بخدا هیچکس نمیتونه بگه فردا چی میشه اونایی هم ک درس میگن ده تا تحلیل میدین شانسی یکیش درس از آب درمیاد میگه خب همینطور ک دیشبم عرض کردم همینجوری پیش رف برین چندتا از تحلیل های اونایی ک فالو دارین رو ببینین بخدا تو یه ماه صدبار حرفشو عوض کرده بذارین خیالتون رو راحت کنم هیچکس نمیتونه از این بازار سود برداره شاید قبلا میشد ولی با اومدن ترامپ محال امره هر روز ضرر بیت صعودی میشه دارییمون دو درصد سود میده بیت نزولی میشه بیست درصد ضرر میکنیم هولدر باشی متصزری تریدر باشی متضرری …بخدا قسم منم زندگیم نابود شد دارو ندارم رو اینجا باختم توراخدا اگه وارد این بازار کثیف نشدین فرار کنین حتی فکر ورود رو هم‌نکنین انشالا هممون به پولمون برسیم دربیایم

نه داداش توهم نیست الان تشکیل دسته کلنگ با وازلین رو بخوبی داره نشون میده فقط باید فرار کرد اینجا چون جوری میخوان کتک بزنن که جاش تا ابد بمونه خخخخخ

ولی من دیدم بخاری و اجاق گاز روشن کرده پس صعودی

دمت گرم داداش تو اوج عصبانیت کلی خندیدم

دوست عزیز الان ۲ماهه تحلیگران خوب میگن ریزش داریم وحداقل تا۷۰۰۰۰ هزار میاد مگه ریزش نبوده پایین نرفته پس کی دروغ گفته ماخودمون باورنکردیم خریدیم به هوای ۱۲۰۰۰۰ حالا هم ضررکردیم