فکت : در این شرایط که بازار کمبود نقدینگی داره نهنگ های ریپل برای فروش در قیمت بالا نیاز به جوسازی زیادی دارن تا بتونن مارکت میلیارد دلاری ریپل رو شارژ کنن، پس گرفتار طمع نشید، ضرر نکردن خودش نوعی سود کردنه، بازارگردان و نهنگ های دونه درشت بازار قبل از اینکه چارت یه ارز رو صعودی کنن اخبار مثبت پخش نمیکنن که مردم جلوتر از خودشون ورود بزنن، بلکه قبلش اینقدر منفی میگن تا مردم حتی فروشنده در کف قیمتی باشن، اون موقع که من خریدم اصلا کسی دنبال خرید ریپل نبود، چون اخبار دادگاهش و چارت نزولیش همه رو زده کرده بود، اما الان چی؟؟؟! همه دارن میخرن!!! التماس تفکر
4تا مثل من اینجا نباشن سرمایه ملت رو به باد میدید ، خودتون میخواید متضرر بشید، بشید، به سرمایه مردم چیکار دارید؟! تو که هولدری یا رو این قیمتها خریداری چیکار به کامنت من داری؟! من هرروز کامنت میذارم که نظراتم بالای صفحه بمونه تا مردم گزینه ی بیشتر برای فکر کردن داشته باشن تا گرفتار توهمات و اخبار تبلیغاتی نشن، فک کردی اگر من اگاهشون نکنم و بخرن چارت صعودی میشه و تو سود میکنی؟! نه آقاجون، چارت دست بازارگردانه و هرچی مردم بخرن اون میفروشه، اگر از همینجا بره برای زیر 2 دلار تو اصلا وجود خارجی خواهی داشت؟! پس اگر تحلیل و نظر قابل تاملی نداری سرت تو کار خودت باشه
دقیقن درست میفرمایین
برای فیوچرز کارا میگن نه هولدرا تو این مدت فیوچرز و نوسانگیری نکنید
تا تکلیف بازار مشخص شه
شما داری اصل کریپتو وهویت کریپتو دارین توضیح میدین وبعددرانتها مضمون حرفتون اینه که خودت عاقلی بقیه جاهلندیعنی چی التماس تفکر؟شماخیلی فکرکردین که حالا دارین اینجوری فکرمیکنید😃.دوست عزیزکریپتویعنی پایین خریدن بالا فروختن اخبار راست ودروغ فریب ازطرفی علم اندیشه تفکر خلاصه مجموع چیزهای جوروناجور.بنده هم مهرماه ۰/۳۳دلارریپل خریدم بعدم اضافه کردم اماقرارنیست دیگران قیمت ۲/۵دلارنخرند.جوگیرشدی گل پسر
خودتو با آقای بابک و مریدان در ننداز، به جوانیت رحم کن.
من تلاشم رو میکنم تا حتی شده 1 نفر رو به فکر وادار کنم، جوابم رو از رفتار خودم و خدای خودم میگیرم، برام مهم نیست چه کسی چه چیزی میگه، ولی بازم جالب گفتی، درد اصلی خود بابک نیست، چون با یه طرز تفکر و همینطور رفتار محترمانه میان جلو، درد اونهایی هستن که مغز پوکی دارن و چشم بسته اطاعت میکنن و هرکی غیراز اون بگه کشته میشه، مثال بارز گالیله و گردی یا صافی زمین
دیگران چرا باید بدجایی از چارت بخرن تا من و شما سود کنیم؟! چارت دست بازارگردان هست، هرچی هم بخریم تا اون نخواد چارت بالا نمیره، اینکه من در تلاشم تا مردم کشورم درصد کمتری باخت بدن کجاش ایراد داره؟! شما مخالف آگاهی دادن هستی و فکر میکنی و ایجاد توهم و تبلیغات بین مردم باید سود کنی؟! التماس تفکر رو بازم میگم تا بیشتر فکر بشه، توی هر کاری بیشتر تفکر لازمه و بعد عمل کردن بهش (( من در مکانی نظر میذارم که هنوز یکسری هستن که با الفبای اولیه کریپتو ناآشنا هستن، در تلاشم تا اندک سرمایه ی زندگیشون رو به باد ندن)) خدا رو خوش نمیاد
این اخبار رو خوندم پشت بندش یه اخبار مثبت دیگه هم خوندم