بیت کوین تنها ذخیره ارز

داگز اسکم هست :-1:
داگز اسکم نیست :+1:

یک رای گیری کنیم شایعاتی ساخته بودن که داگز اسکم میشه و پروژه راگ پول هست تا تراز مالیاتی تلگرام درست بشه نظر خودم داگز پروژه معتبری هست پاول با اعتبارش که آینده تلگرام هست و داگز و نات و تون کوین فرزندانش بازی نمیکنه ، دارندگان داگز و نات الان خمس زکات ماه رمضان رو پرواخت میکنن و دیروز هم بنیاد نات توکنهایش را به گرسنگان افریقایی بخشید مطمئنا کارما از ما تشکر خواهد کرد که پشتیبان داگز و نات هستیم تا در امور خیریه جهانی شرکت کنیم

اي خدا همه رو شفا بده
اخه مرد حسابي فوقش سي نفر نه صد نفر بيشتر ميان واسه تو نظر بدن؟ كل كاربرا هم بگن اسكم هست يا نيس باز فرقي نداره
اگه كسي چيزي ميدونست ك اين همه تو ضرر نبودن

شما ببخشید خانم اما ببینم فردا توی قیمت ۰۰۰۱۱ رفتیم بازم اینو میگید ، باید برای بدترین حالت هم آماده بشیم ، اما خبر خوب توی ارز تون یک تحلیل زمانی گذاشتن که از ۶ مارس یا پنجشنبه تغییر روند ton هست چشمم که خورد دلم روشن شد امروز تون و زیر مجموعه هاش تغییر مسیر میدن شما هم انرژی خوب بکارید تا انرژی و کارمای خوب برداشت کنید

احتمالا حرف منو اشتباه متوجه شدین!
من گفتم ب نظرات کاربرا توجه نکنین با لایک و دیس لایک نمیشه بد و‌خوب بودن یک ارز رو تشخیص داد چون همه ک تخصص ندارن در این زمینه!

و اما اینکه گفتین مثبت باشین اتفاقا داداش من ۵۰ درصد سرمایه ام رو‌شبکه تون هست( همستر و داگز)
فقط حرفم این بود ک با نظر بقیه نمیشه بگی ی ارز بده یا خوبه
نمونه اش شیبا و دوج ک یمدت همه نظرات منفی بود و گفتن اسکم هستن و ی دفعه اوج گرفتن