په په و جامعه بزرگش

دوستان من نقطه ورودم روی 0.0002 هست به نظرتون چیکار کنم خیلی ضرر کردم پولم یک سوم شده ، به نظرتون بفروشم ریپل بخرم یا نگهدارم.
خواهش میکنم به من کمک کنید دارم از استرس میمیرم.

درود داداش ،خواهشا تصمیم با خودت .یک سوم تو ضرری ،ایا ارزش خریدن ریپل و داره ،ما همه تو ضرریم ،ولی صبر
ان شالا هر چی خیره برای شما و همه دوستان باشه
بدرود

همه ما همینیم شایدم بالاتر …جا به جایی جز ضرر هیچی نداره..بالاخره میره بالا خیالت راحت یکم زمان میبره

نفروش از این دسته بپرید رو دسته دیگه مطمئن باش رو موجی که اونا می‌خوان شنا کردی چه بسا این رو بفروشید پامپ کنه ریپل بخری دامپ بزنه الآنم که مشخص شد تو اخبار بنیانگذار سولانا با etf سولانا مخالفه الان بازاریه که هر ارزی داری باید صبر کنی خرید بالا زدی میانگین کم کن چاره نیست .خیلی با ناامیدی با ضرر فروختن باز میل خودته این ظر شخصی بنده هست.

داداش من ۷۰ درصد تو ضررم.
خودت امید داری به افزایش ایکس امپایر؟

الان دیگه کلی تو ضررهستیم هممون محکومیم به صبر کردن
اینو بفروشی یه چیز دیگه بگیری یهو میبینی این کشید بالا فکرت بیشتر میریزه بهم
بازم خودت میدونی

سلام چقدر خریدی

بله دوست عزیز کار درست همینه که بفروشی و بری یک ارز خوب بگیری . ریپل خوبه چون قراره جزو ارز های ذخیره استراتژیک آمریکا بشه . لینک ،آوه ، آوالانچ ، هدرا ، اوندو ، آپتوس هم ارز های خوبی هستند و همشون ارز های آمریکایی هستند و در آینده نزدیک رشد های معقولی میکنند . روی ارز هایی سرمایه گذاری کن که فاندامنتال مثبتی دارند و ترند هستند . تو این سیکل خیلی از ارز های بزرگ هم نابود میشند چه برسه به ایکس امپایر که یه ایردراپ تلگرامی بی نام و نشونه

نصف بفروش ریپل و کاردانو بگیر
نصف نگه دار

دقیقا همینه.من فانتوم زیاد داشتم صبر نکردم رو ۵۷۰۰۰ فروختم فرداش شد ۸۸۰۰۰

سلام دوست من ارزهایی که آمریکا اعلام کرده همه بلای ارز ترامپ رو سر مردم در میاره اونا رو اونقد میارن پایین که بخرن بعد برای خودشون جمع کنند مطمئن باشید