بعداز صحبت های ترامپ بازاربه احتمال قوی بیت تا محدوده 98بالا میاد شایدم 99ازاونجا یک ریزش میکنه واسه لیکویید کردن پوزیشن های لانگ الان اکثریت فکر این هستن که باقدرت 100رو رد میکنه دوستان بازار یک برنامه نویسی دقیق هست واونو مثل یک ساعت کوکی کوک کردن این جلسات فدرال رزرو و جلسات ترامپ هم دقیقاطبق همین روند ها تنظیم میکنن شک نکنید اون ساتوشی که این بیت رو خلق کرده دقیقا طبق یک برنامه نویسی دقیق و منظم طراحی کرده که هرساله روبه پیشرفته پس احساسی عمل نکنید یه روزی طلا گرمی 4هزارتومن بود رفته رفته گرون شد خیلیا فروختن خیلیا هم تو همون گرونی خریدن کیا ضرر کردن اونی که طلا و رو گرمی 1میلیون خرید یااونی که فروخت؟ بیت کوین هم دقیقا همینه الان خیلیا رو 109هزار هم خرید کردن این زمان وصبر هست که ثابت میکنه تو ضرر کردی یا سود من که به شخصه به این نتیجه رسیدم که همیشه تو زندگیم خریدار باشم تا فروشنده یه زمانی بهترین ماشین bmwتو کشور ما 150میلیون تومن بود یعنی چهارتا بی ام و پول یک پراید الان پس تو کشور ما بخاطر بی ارزشی ریال هیچوقت ضرر نمیکنی اگر ملکی یا حتی یک وسیله و جنسی بخری برنده هستی پس همیشه فروشنده ضرر میکنه تا خریدارمواظب ارزهاتون باشین که مفت از دست ندین
بهترین صحبت های این چند سالی که تو این بازار بودمو شنیدم، دقیقا نظر بنده هم همینه
فاز اون ۲ تا دیسلایک چیه
حرف شما درسته ، هولدر بلند مدت بیت کوین قطعاً ضرر نمیکنه حتی اگه روی 109 هزار خرید کرده باشه. در دراز مدت همیشه فروشنده بیتکوین هست که ضرر میکنه ولی هولد احمقانه هیچ کمکی به ما نمیکنه ، تجربه باعث میشه بفهمیم کی بخریم کی بفروشیم.
با توجه به دورنمایی که اقتصاد کلان و جنگی که راه افتاده بین کشورهای بزرگ به ما میده ، منطق حکم میکنه الان نقد باشیم و در نزدیکترین نقطه به کف دوباره مقدار بیشتری خرید کنیم. الان تنها دلخوشی که بازار برای بالا رفتن قیمت داره ، برگزاری جلسه فردا در کاخ سفید راجع به بازار کریپتو هست ، وگرنه نه اقتصاد کلان و نه چارت تکنیکال هیچ نشونی از رشد نمیدن برعکس نشونه های ریزش تا دلت بخواد هست. از اونجایی که هیچ احتمالی رو نباید نادیده گرفت ، به نظر من فردا ممکنه این جلسه اصلاً برگزار نشه ، یا اینکه یکی به نعل بزنن و یکی به میخ ، درنتیجه این روز هم بدون اتفاق خاصی بگذره. شما فکر میکنی اگه فردا رشد قیمت رو شاهد نباشیم ، با این همه دلیلی که برای ریزش وجود داره ، چه اتفاقی واسه بازار میوفته ؟؟؟
همه چیز روشنه …
دوست عزیز درسته که تواینبازار هیچ چیزی غیر ممکن نیست ولی درنظر داشته باشید عرض بنده این هست که تو دراز مدت ضرر نمیکنی هنوز شش ماه از اون ریزش 73هزار به 49هزارنگذشته ولی دیدین که دوباره برگشت بازار و نزولشدائمی نبود من الان کسی رو تشویق به خرید نمیکنم بحث من اینه که لحظه ای احساسی عمل نکنید چون در نهایت بیت محکوم به رشد هست بازار رمز ارز پرریسک ترین کار دنیاست واز 100درصد سرمایه داران خرد تنها 15درصد از افراد ریسک پذیر هستن و مابقی همه تو اوج هیجانات تصمیم میگیرن که همین امر باعث ضرر میشه