مشکل در مرحله 8 پای

دوستان یه چیز رو بهتون دوستانه بگم من8 ساله که تو مارکت کریپتو فعالیت دارم بی رحم تر از این بازار ندیدم عزیزانی که کارتون این نیست و با تحلیل دیگران خرید فروش میکنید بعد از گرفتن سودتون از بازار کامل خارج بشید همین ارز تون من داخل تحلیل های دوستان میبینم که میگن به زودی سقف جدید میزنه از این حرفها اگه پولتون رو احتیاج دارید اگه تو ضرر کمی هستید بفروشید چون شاید سالها حتی به سقف قبلیشم نزدیک هم نشه مثال ارز کاردانو سال 2021 قیمتش 2.91 بود الان بعد 4 سال حتی نزدیک اون هم نرفته و کسی که تو سقف یا حتی 2 دلار کاردانو خریده سال‌هاست که پولش خوابیده همون سال 2021 رو بررسی کنید می‌بینید یکسری ارز تو اون سال جزو 30 ارز برتر بازار بودن ولی الان هیچ جایی حتی جزو 100 ارز برتر ندارن و پول هولدراشون رو نابود کردن روی یک ارز نمونید یا به اصطلاح با یه ارز ازدواج نکنید بین ارزها جابه‌جا شید بعد هر بار سود و اگر دیدید یه ارز شل کرده با ضرر کم برید روی یک ارز با پتانسیل بالاتر امید وارم همه تصمیم های درست بگیریم تا با این قیمت عجیب دلار ضرر های مالی متحمل نشیم

اصلا تو ارز دیجیتال فقط هولدرا ضرر میکنن من خودم تا دوماه پیش نوسان میگفتم‌تو چند ماه خیلی سود کردم‌ناتکوین و براهلد گرفتم 50درصد تو ضررم

اون سال ۲۰۲۱ ، ولی امسال ۲۰۲۴ ، امسال سال کریپتو هس ، اگه امسال نتونی ، هیچ وقت دیگع نمیتونی