وقتتون بخیر خواهشا همدیگرو گمراه نکنید دوستان من هفت سال تجربه بازارو دارم گفتم با اطلاعاتی که دارم شاید بتونم ی تسلی خاطر بدم به تازه واردها برای دوستان تازه واردی که میگن درخواست etf دوج تاثیری نخواهد داشت اصلا اینطور نیست ببینید عزیزان با قبول etf اتفاصی که میفته علاوه برا ارزشمند شدن دوج به عنوان یک سهام در اوراق بهادار امریکا پای نهادهای بزرگ بهش باز میشه یعنی شرکت های مثل گری اسکیل که وقتی بخوان خرید کنن دیکه یک میلیون و دو میلیون دلار نیست یک دفعه یک میلیارد دلار خرید میزنن و ۱۰۰ درصد پامپ میکنن اونوقت همین قیمت ۳ و ۴ و ۵ دلار ک هی میگن غیر ممکنه چون مارکت کپش خیلی میشه ممکن میشه چون دوستان با ورود نهاد های بزرگ و همجنینتایید ذخایر استراتژیک چند تریلیون دلار وارد بازار میشه پس صبر کنید درسته قطعیتی تو بازار تیسا ولی وقتی هر روز نهنگ ها دارن انباشت میکنن از طرفی درصد قبولی etf دوج ب ۷۵ رسیده از طرفیقیمت داره مث چرخه های قبلی عمل میکنه و الان در شرف یک رالی پارابولیک هست درصد پامپ قیمت خیلی بیشتر از ریزشه …امیدوارم همگی پر سود باشین ببخشید اگر طولانی شد
بزرگوار خدا از دهنت بشنوه .اخه چقدر ضرر .کی اتفاق میوفته این etf
تو خودت که داری همه رو گمراه میکنی که . اگه 7 ساله تو این قمارخونه (ببخشید بازار) هستی تا خرخره توی ضرری برای همینه داری توهمات تفت میدی مثل بقیه متوهمین محترم . هفت ساله تو بازاری الان پنج ساله میگین دوج 1 دلاری . هفت سال پیش پراید 6 میلیون بود مدل 90 . اگه یدونه میخریدی ها الان 250 میلیون پول داشتی . مسکن مهر 25 میلیون بود یه واحد میخریدی الان 2 میلیارد پول داشتی . حالا هی بباف . هی رویاپردازی کن . شماها همتون از دم توی ضررین . چون خاصیت قمارخونه همینه . اونوقت توهم دوج 1 دلاری . بهنام ها بختیاری ها فاندبرگ ها و این اواخرم گربه میعو میعویی . امثال شماها زیادن که این حرفارو زدن و ناپدید شدن . چون دوج هیچ وقت 1 دلار نمیشه . امریکا مثل تو نیست که بیاد توهم بزنه برای یه ارز آشغالی مثل دوج اوراق بهادار درست کنه همونطور که رئیس جمهورش گفت میره سراغ ارزهای پدرمادر دار مثل سولانا مثل ریپل مثل اتریوم . تو اینا رو با دوج آشغال یکی میدونی؟؟ ارزی که خود سازنده ش بارها گفته این ارز رو ما برای شوخی و خنده ساختیم بخندیم این ارز نیست . اونوقت تو میگی ETF ش قبول میشه آخه چقدر توهم؟؟ دوج 1 دلاری یه توهمه همین . ارزی که نه توکن سوزی داری و تعداد کوین هاش نامحدوده و هی داره سکه اضافه میکنه با کدوم منطق میخواد رشد کنه؟؟ بشین تا برسی . عقل که نباشه روان انسان در عذابه .