نظرات در مورد سرمایه‌گذاری

دنباله رو لونای ۱۰۰ دلاری که احتمالا تو ۵ تای اول هم از لحاظ مارکت کپ بیاد ولی…:rofl: اگر از تجارب گذشته دیگران و علم و تحقیق و مطالعه استفاده نکردی دنیا دوباره همون بلاها رو سرت میاره و اینقدر زمین میخوری تا متوجه بشی بعضی ها هم هیچوقت متوجه نمیشن و تا آخر عمر درجا میزنن!! این قانون طبیعته حالا تو هر زمینه‌ای میخواد باشه .

باشه بشه ۱۰۰ دلار ما چند هزار تا ازش داریم بفروشیم بعد بشه ۱۰ سنت تا تو بتونی بخری ما راضی هستیم :joy::joy:

چرا باید سرمایه رو بدم هر آت و آشغالی بخرم البته انتظاری هم ندارم از کامنتم چیزی فهمیده باشی فقط واسه اونایی نوشتم که فکر میکنن نه طمع!!! وگرنه اگر شماها نباشید چطوری امثال دوکووان‌ها پولدار بشن :))

پس بگو… لونای ۱۰۰ دلاری بهت انداختن که از پای نتورک میترسی

عزیزم جسارتا فکر میکنم سن شما به این بازار قد نمیده یا تفاوت پروژه های معتبر و اسکم رو اصلا نمیدونید
که پای نتورک رو با پروژه های اسکم مقایسه میکنید!:wink:
لطفا حمل بر خودستایی نباشه اما من خودم تریدرهستم و به هیج عنوان توی هر ایردراپی هم شرکت نمیکنم
اما طی این چندین سال توی چندین ایردراپ خوب مثل Apecoin و Uniswap و Arbitrum وICP شرکت کردم و همه رو نقد کردم. اون موقع هم حرفای منفی امثال شما تو گوشم زمزمه میشد.
مثل همین ایردراپ خوب Pi Network که رایگان شرکت کردم و برام واریز شد.
بزودی پای رو هم نقد میکنم و دوباره میریم سراغ پروژه وایردراپ معتبر بعدی و در ادامه نوسان گیری روزانه و همیشگی خودم.

حالا بیا بردارانه خودت رو بزار جای من، اگه واقعا به حرف امثال شما طی این چند سال گوش میکردم چی میشد!؟
ایا بجز اینکه کلی پول رایگان ایردراپ ها رو از دست میدادم
چیزی جز حسرت گیرم میومد؟
حالا هی بشین درمورد پای نتورک منفی بگو🤦🏻‍♂️

تویه گشنه هیچوقت نمیتونی بفروشی

شاید بتونی اینو بفروشی

دوست عزیز تلگرامتو فعال میکنی

سلام دوست عزیز، من هم pi دارم از ایردراپش گرفتم، لطفا روش احراز هویت را بگین چون ایران را قبول نمیکنه

اشتباه گرفتی تریدر آماتور، پای ایردراپ نیست و قابل مقایسه با هیچ توکن و ارز و ایردراپ دیگه ای هم نیست چون پول دیجیتاله و زوده برات بفهمی پای چه گوهری بود و مفت از دستش دادی که تریدش کردی واسه نوسان و سود لحظه ای، همون بچسب به تریدت تو و امثالت که سمپاشای قدیمی هستین، چه میفهمین پای چیه؟ که بخوای واسه گرفتن سود ترید کنی، عقل داشتی نمیفروختی

استیبل میشه ، عمرا ۱۰ سنت بشه، از سال ۲۰۰۳ ثبت نشده بیاد ۱۰ سنت بشه، دامنشو چک کن ۲۰۰۳ ثبت شده ، بیت کوین ۲۰۰۸ ثبت شده، اکوسیستمی که پای داره هیچ ارز و توکنی نداشته و نداره، خوبه قبل از بازکردن دهن و اراجیف بافتن،کمی تحقیق کنید و با توکن و ارزای بی پشتوانه مثل بیت و… مقایسه نکنید که پامپ و دامپ دارن، صرافیا خودسر قیمت بالا پایین میکنن، تیم پای هنوز اوپن مین نتی انجام نداده ، قیمتی نداده، قیمتش ۳۱۴۱۵۹ دلار طبق اجماع جهانیه که پای پول دیجیتاله و اکوسیستم خودشو داره و بعد از OM در اکوسیستم با قیمت ۳۱۴۱۵۹ دلار مبادله خواهد شد و تمام کد نویسیاش بر مبنای جی سی وی یا همان اجماع جهانی که ۳۱۴۱۵۹ دلاره، نوشته شده و اصلا پای قرار نیست مال صرافیا باشه و پامپ و دامپی داشته باشه، به زودی کل جهان خواهند فهمید پای چیه، علمشو ندارید الکی اراجیف نبافید

چی گفتی بهش:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: