متوجه برخی نظرات نمیشم و اینکه چه انتظاری از بازار دارن
برادر پارسال همین موقع بیت حدود ۶۰ هزار بود دو سال پیش هم حدود ۲۰ هزار بود الان هم که حدود ۹۰ هست دقیقا چه انتظاری از بازار دارین؟؟؟؟؟
این که شما رفتی روی یه ارز مزخرف به امید سود ۱۰۰ برابری سرمایه گذاری کردی مشکل خودته طمع زیاد داشتی…
بیت میخردی منطقی و آروم سود میکردی
شما سه ماه تو بازار باشی و فقط قیمت هارو ببینی و هیچ کاری نکنی قشنگ به این موضوع پی میبری که تمام آلت کوینا واسه نوسان گیری ساخته شدن و فقط بیت کوینه که میشه دائم نگهش داشت
تن کوین
هایپر لیکویید
فانتوم
سولانا
اتریوم
تیا
Ai16Z
Sui
Not
Apt
و…
اینا الان قیمتشون چنده ؟؟
دوماه پیش چند بود؟؟
سقفشون چند بوده؟
نگرد یه ارز پیدا کنی که الان از دوماه پیشش بیشتره تا بوده همین بوده ، اگه هم پیدا کنی استثناس و دوماه دیگه به لیست بالا اضاف میشه، کاردانو یا آواکس یا… کی به نظرتون میتونن سقف دلاری سه سال پیششون رو بزنن؟؟
به نظرم شاید هیچ وقت…
طمع ،طمع و طمع…
ببند …از کریپتو فقط بیت یاد گرفتی
دوسال پیش بیست بود یعنی چهار برابر شد طلا چقدر بود رب گوجه چقدر بود مرد حسابی اگر ماها اومدین تو این ارز و ریسک کردیم چون ریسک بالا داره به امید چند برابر شدن امدیم البته اشتباه بود اما چیزی که شما میگید با تورم همخانی نداره و هر لحظه هم سرمایه پودر میشه
اقای محترم بیت کوین و به تتر میخریدی مشکلت حل میشد. دوسال پیش دلار چند بود الان چنده. بیت کوین چند بود الان چنده. دوسال پیش 100 میلیون تتر میخریدی بعد تتر و بیت کوین می خریدی الان تقریبا 800 میلیون پول داشتی. بعد هی حرف مفت بزنید
مرد حسابی با دلار که حساب کنی چهاربرابر شده…با ریال…۱۲برابر شده…پس بیشتر از تورم جلو رفته و خیلی قیمت بیت ارزنده است …نادان
اتریوم پارسال مارس ۴۰۰۰ تا بود الان ۲۲۰۰ دقیقا منظورت از ارز خوب میش بگی چیه؟؟
اتریوم حق با شماست در این دو سال جالب نبوده و قطعا درست میشه
ولی خب برای منی که روی ۱۰۰ دلار اتر خریدم واقعا جذابه
به هر حال بازار رو دقیقه ای که نباید نگاه کنی نگاه طولانی داشته باش البته نه با شت کوین
دقیقا حق با شماست،منم همین بلا سرم اومد روی یه مشت آلت کوین و میم کوین سرمایه گذاری کردم همش به چوغ رفت،البته مقصر خودم بودم نه هیچکس دیگه و بیت کوین عالیه،اگه یه زمانی پول دستم اومد فقط روی بیت کوین سرمایه گذاری میکنم