دوستان من خودم از روز اول دارم ماین میکنم 6000پای دارم ولی از وقتی گفته باید احراز هویت کنید بهش مشکوک شدم بیت کوین با اون عظمت از کسی نمیخواد احراز هویت کنند این به چه جراتی میخواد احتیاط کنید درسته مجانی ماین میشه ولی اطلاعات شخصی از همه چی مهمتره .
چه اطلاعاتی مال همه ما که فیکه تازه اگه قراره پولی دستم رو بگیره من حاضرم شماره کفشمو بگم تو این مملکت همه چی از آدم میدزدن اطلاعات هم روش.
اطلاعات شخصی تو به چه درد اونا میخوره اخه…
با کارت ملی جعلی احرازهویت کردیم
دوست محترم چه احتياطي ! اول اینکه مگر تعداد ايرانيهاي مشترك در پاي نتورك چقدر هستند ؟ بسيار كم حتي به يك درصد هم نميرسند ، دوم اینکه اگر احراز هویت نمیکرد هر کسی میتونست بیشتر از یک اکانت داشته باشه یا بعضیها با ساختن رباط میتونستن مبادرت به استخراج کنند
مسخره ما هیچ اصلاعاتی نداریم گوه توی گوشیمون هست جز حسرت
جوک به معنا واقعی
واقعا چی فکر کردید همچین چیزایی مینویسید ؟ خداوکیلی یا ساده هستید یا مردم رو ساده فرض کردید کسی مگه اهراز هویت با مشخصات واقعی کرده که اطلاعات شخصی مهم تره از حرفت میشه فهمید اصلا پای نداری
شما اگه ۶۰ تا هم داشتی این حرف رو نمیزدی. از روز اول همش موج منفی واسه این ارز دادن. خیلیا رو منصرف کردند از ادامه و من واقعا موندم دلیل کارشون چی بوده. من ۳۷ تا زیر مجموعه داشتم اما الان فقط ۵ تاشون به نتیجه رسیدن و یکیشون بخشی از ارزهاشو به قیمت ۶۹ میلیون فروخت و ی گره ای از زندگیش باز کرد. لطفا نکنید .دوست ندارید ادامه بدید چیزی رو بی دلیل دیگران رو هم مایوس نکنید. تمام زیر مجموعه ی من پشیمونند از اینکه پی حرف امثال شما رفتند و الان چیزی ندارن. اینکه اسم و فامیل من چیه هیچ ارزشی واسه هیچ کسی نداره و هیچ کلاهی به خاطر اسم و فامیل من از سرم برداشته نمیشه. اینکه داره احراز هویت میکنه تازه داره خوبی این ارز رو به تصویر میکشه چون میخواد ربات ها رو حذف کنه و به ادمای واقعی ارز رو بده . میخواد اینجوری توکن سوزی کنه و ی بخشی از ارزها رو از رده خارج کنه و قیمت رو افزایش بده. من خودم باخت داده ی بیت کوینم و دیگه هیچ دقت به امواج منفی گوش نمیدم مگر اینکه درست تحقیق کنم و مطمئن بشم. این ارز چیزی طول نمیکشه که ۱۰۰ دلار رو راحت رد میکنه و اینکه با این سرعت ۱۱ جدول رو گرفته نشون دهنده ی ارزشمند بودنشه. تمام اون سایتهایی که تا دیروز نوشتن پروژه ی پای یک کلاه برداری بزرگ است امروز نوشتن ارز محبوب پای به زودی در بایننس لیست خواهد شد. و تنها جایی که موج منفی نداد و دو پهلو و با احتیاط حرف زد همین سایت ارز دیجیتال بود. پس لطفا و خواهشا بدون علم و بدون اطمینان حرفی نزنید که باعث ضرر رسوندن به هم وطنامون بشین. شاید تمام امید یک نفر رو بی دلیل نا امید کنید و خدا رو خوش نمیاد.من موندم که بعضیا چجوری اینهمه با اطمینان میان و حرف میزنن اونم ازنوع مفتش
امیدوارم تمام بچه هایی که این ۶ سال تلاش کردن و صبر کردند و به امواج منفی بهایی ندادن و همچنان با انرژی به ماین کردن این ارز ادامه دادند به تمام خواسته هاشون برسن و این امر توی دنیای ارزهای دیجیتال شدنیه
با تشکر از سایت خوب ارز دیجیتال
شما میتونید باخیال راحت بروید و بەکارهاتون برسید و دست از پای بکشید.
بقیە هم برای خودشون تصمیم میگیرن…و اگر بە پای و تیمش ایمان داشتەباشن، احراز هویت هم میکنند و نمیترسند و…آیندەای روشن خواهندداشت،انشاللە.
بنظرم حذفش کن یا همشو برای من بفرست ،تو در خطری دوست عزیز
خوبه اسمت عبدالله هست انیشتن نیست اطلاعات چی داریم ما آخه آی کیو
آخه اطلاعات شخصی تو توی ایران تحریم شده به چه درد کی میخوره ،
خاک تو سرت عبدالله