سلام خیلی سلیقه ای برخوردمیکنین تو آدمین من 20بار پیام دادم ثبت نشده چرا چون حرف حساب بعضی ها میزنن میخواهند جلوی ضرر چند نفر رو بگیرن؟ به هر حال من که نفسی راحت امروز کشیدم از نگرانی و زیان حرس وغصه واسترس وغیره راحت شدم کم کم به آخرای نفسش رسیده ارز رمز یا دوران ارز دیجیتال به اتمام رسیده خداحافظ از همه دوستان عزیز درضم سودی که با هزار نگرانی وهمه مطلب که ذکر شده در جریان هستید باشد من که نخواستم موفق باشید؟
داداش اینکه دغدغه داری و دلسوز دیگران هستی دستخوش داره و دمت گرم ولی اینکه فکر کنیم بازار ارز های دیجیتال به پایان رسیده واقعا اشتباهه
این بازار تازه بعد از بالای ۱۰ سال از ظهور و جا افتادن راهشو شروع کرده و هر روزم بیشتر از قبل پیگیرش میشن ..
شاید بعضی از ارزها به خصوص شت کوین ها نابود بشن ولی بازم هر روز ارزهای جدید و با عنوان های جدید میاد
خیلیا هستن که ثروت عظیمی از این بازار کسب کردن و میکنن پس اجازه نمیدن این بازار نابود بشه ..
فقط باید بگیم انشاالله هموطنانمون با سود خوبی از بازار خارج شن و کسی از این بازار مکاره با ضرر خارج نشه
داداش تو زندگی باید ریسک کنی نکنی بازنده ی تمام
آفرین بچه خوب مسواکتوبزن برو لالا کن آفرین
مسواکت بزن بروبخواب آفرین بچه خوب
به اتمام نرسیده اتفاقا تازه شروع شده کل دنیاروحساب کنی حدود۹۰درصد هیچ شناختی نصبت به ارز دیجیتال ندارن.وادامه ماجرا…
تشریف داشتید کجا میخای بری؟
بلخره دور هم بودیم و مبلغی هم ضرر میدادیم
خداروشکر که رفتی . استرس بازار یه طرف حرف های منفی و آیه یاس شما یه طرف . یه جور میگه خداحافظ ما رفتیم انگار کسی جلوشو گرفته یا انگار کسی از رفتن این ناراحت میشه ، اتفاقا بر عکس هر چی شما آدم های منفی نباشین بهتره. داداش بدو فقط برو میخوای یه اسنپ بگیرم زود تر ب ی