میم میگ میگ: حسرت و آرزو

سلام خدمت دوستان

من خلاصه سخنرانی اقای ترامپ را براتون میذارم

و بنظرم ریزش داریم تا 2.20
اونایی که 2.50 خرید زدن اگه دوس دارند سیو سود کنند اگر هم که ریسک پذیرن تو قیمتهایی که تو تحلیل قبل بهتون گفتم حجم اضاف کنند
در کل اخباره جون دار نبود اونجوری که فکر میکردیم
قبمت فعلی:2.70

امروز، جمعه ۷ مارس ۲۰۲۵، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اولین اجلاس کریپتو را در کاخ سفید برگزار کرد. این رویداد با حضور بنیان‌گذاران، مدیران عامل و سرمایه‌گذاران برجسته صنعت ارزهای دیجیتال برگزار شد و هدف آن بررسی آینده دارایی‌های دیجیتال در ایالات متحده بود. 

ترامپ در سخنرانی خود تأکید کرد که ایالات متحده باید در پذیرش فناوری‌های نوین، به‌ویژه بیت‌کوین، پیشرو باشد و اظهار داشت که بیت‌کوین ممکن است روزی از طلا پیشی بگیرد. او همچنین اعلام کرد که در صورت انتخاب مجدد به عنوان رئیس‌جمهور، گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا را برکنار خواهد کرد و یک شورای مشاوره برای صنعت کریپتو راه‌اندازی می‌کند. 

در این اجلاس، دیوید ساکس، سرمایه‌گذار و مسئول امور کریپتو و هوش مصنوعی در کاخ سفید، رهبری رویداد را بر عهده داشت و بوهائینس، مدیر اجرایی گروه کاری رئیس‌جمهور درباره دارایی‌های دیجیتال، نیز بر روند برگزاری نشست نظارت کرد.  

سخنرانی ترامپ در اجلاس کریپتو شامل چندین نکته کلیدی بود:

1. حمایت از بیت‌کوین و صنعت کریپتو

• ترامپ تأکید کرد که آمریکا باید در پذیرش فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه بیت‌کوین، پیشرو باشد.

• او گفت که بیت‌کوین ممکن است روزی از طلا پیشی بگیرد.

2. انتقاد از سیاست‌های نظارتی فعلی

• او اعلام کرد که اگر دوباره رئیس‌جمهور شود، گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، را برکنار خواهد کرد.

• به عقیده او، مقررات فعلی بیش از حد سختگیرانه هستند و مانع رشد این صنعت می‌شوند.

3. تعهد به ایجاد شورای مشاوره کریپتو

• ترامپ وعده داد که یک شورای ویژه برای مشاوره در مورد دارایی‌های دیجیتال تشکیل خواهد داد.

• این شورا شامل متخصصان و رهبران صنعت کریپتو خواهد بود.

4. نقش دلار دیجیتال و مقررات آینده

• او مخالفت خود را با نسخه دولتی ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) اعلام کرد.

• به عقیده او، کریپتو باید بیشتر در اختیار مردم باشد و نه تحت کنترل کامل دولت.

5. تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران کریپتو در انتخابات ۲۰۲۴

• ترامپ در ماه‌های اخیر تلاش کرده است حمایت جامعه کریپتو را جلب کند، و این اجلاس بخشی از این استراتژی بود.

• او گفت که دولت باید به کارآفرینان کریپتو کمک کند، نه اینکه مانع فعالیت‌های آنها شود

اینکه اخبار ارز دیجیتال رو اینجا کپی میکنی مشكلي نداره ، فقط موندم اون کسایی که منتظر حرفاي تکراری تو هستن تا کی میخوان ازت تشکر کنند و. تو مغزشون چی میگذره
با تشکر

به شخصه از شما ممنونم

نمونه بارز یک بیشعور دیگه…

خوشم اومد آدمهایی هم هستند که اینجا کار بلد هستن و متوجه کپی کردن و حرفه‌ای تکراری
تازه اونم بعذ از این که بازار شکل میگیره میان تفسیر میکنن

نینجا بنظرت الت سیزن تموم شده؟ بعضیا میگن تموم شده. ما که چیزی ندیدیم ازش. خواهشا اگه میشه برا کاردانو تحلیلی بزار. خیلی از ایرانیا کاردانو دارن. ممنون داداش :folded_hands:

تو یکی ببند دهنتو همیشه هم تو دهنی میخوری‌
ولی از رو نمیری

مثلا الان انتظار داری بیام اخباری که گفته شده را چطوری تفسیر کنم?

شاید تو دیدی بعضیا خبر را ندیدن

بازار بعد از شکل گرفتن میام توصیف میکنم؟
اون موقع که تو به چارت میگفتی شارت من ترید میکردم
یکساله با کوینهای تلگرامی اومدی تو این بازار شعرم واس من میگی؟
تو اصلا تحلیلهای منو نخون

دمت گرم داداش . خدایی بعضی ها خودشونو به خواب زدن نمیخوان بیدار بشن . ولی دوست عزیزم تو این راه درستت رو ادامه بده تا دوستان تاحد امکان از تحلیل شما استفاده کنند. من یکی همیشه از خداوند بهترین حال واست آرزو دارم .مرسی که هستی دوست خوبم

داداش چرا کانال نمیزنی که پیامات زودتر بدستمون برسه استفاده کنیم شما که انقد تحلیلات درسته یه گروه بزن تو تلگرام بیایم اونجا راحت باشیم دیگه واقعا چرا .کیا میخوان نینجا گروه تلگرام بزنه لایک کنن تعداد بیشتر از صد باشه نینجا باید گروه بزنه

نینجا جان خیلی ممنونیم از لطفی که در حقمون میکنی:folded_hands::bouquet:

سلام
دوست عزیز این کارا نمیکنم بخاطر اینه که من هم سرکار فیزیکی میرم هم کار ترید را میکنم
دیگه حسابشو بکن تک و تنها تو غربت و مسائل روزانه وقتم بسیار کمه واس این کار

و دلیل بعدی به خاطر تبلیغات اینجا حسابم بن میشه

سعی میکنم همینجا بهترین اطلاعات را بدستتون برسونم امیدوارم که کمکتون کنه
ولی در اینده یکمی وقتم ازاد بشه چشم حتما

اون چندتا نمونه بارز …. هم که میگن اخبار را کپی کردی اینجا نمیدونم توقع چی دارن تو خط اول نوشتم خلاصه اخبار و اینکه ریزش داریم قیمت فعلی 2.70
ریزش هم گوگل نوشته؟

منظورم با اون چند نفره قلبتونا صاف کنید
حسادت و بخل هم بذارید کنار چهارتا چیز جدید یاد بگیرید
انسان هرچقدر پیشرفت میکنه و اطلاعاتش میره بالاتر به این پی میبره که چقدر نادان بوده و هیچیز بلد نبوده

من دنبال لایک و تشکر کسی نیستم و هیچ درامدی هم از اینجا ندارم و فقط جهت اطلاع به دوستان بخاطر مشکلات اقتصادی بد کشورمون سعی میکنم تا اونجایی که میشه کمک کنم خدا خودش میبینه و صد برابرشو جبران میکنه

خداوند سلامتی بهتون بده و یک جیب پر از پول موفق و پیروز باشید:heart::heart:

داداش کاش منم تحلیل مثل شما بلد بودم و این همه حسود داشتم ، طبیعیه این چیزا ، خلاصه ک خیلی آقایی

امکانش هست چندتا ارز آینده دار رو معرفی کنید

پسرم قرار نشد بیای زیر این بی ادبی کنی فقظ قرار شد بياي زیر این بخوریش

نینجو یه کم اخبار بگوز باتشکر

به نظرم جواب اینطور افراد رو ندید از هزارتا فوش بدتره
شما وقتتو بزار برای تحلیل‌های بیشتر :+1:

سلام اقای نینجا تا جایی که دیدم شما بیشتر تو قسمت ارز سویی تحلیل کردید میخواستم ببینم بنظر شما ارز سویی پتانسیل اینو داره که تا ۱۰ دلار برسه و خرید سنگین زد؟