استراتژی سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

یه مطلبی رو بگم شاید به کار بیاد : در این مقطع زمانی از این ارز به اون ارز پریدن غیرمنطقی ترین کار ممکن هست، اگر بازار بخواد رشد کنه بیشتر ارزها تو این صعود همراه هستن و اگر هم ریزش بیشتر باشه هیچ تضمینی روی هیچ نقطه ی حمایتی وجود نداره که فکر کنیم فلان ارز حمایت داره و فلان ارز نداره

حسین اقا سلام … از نظرات شما استفاده میکنم ممنون از شما … به نظرت بازار کی به سمت مثبت استارت میخوره؟

:folded_hands::folded_hands: قطعا هیچکس نمیتونه مطمئن باشه و 100% زمان و محدوده مشخص کنه، اما با دیدی که من به این بازار پیدا کردم دقیقا در اوج ترس عوام بازار روند صعودی رو در پیش میگیره، الان هم شرایط رو خیلی نزدیک میبینم به این داستان، با این حال خودمم ترجیحا با همه ی موجودی سوار نشدم، ترجیح میدم پله ی دوم رو گرونتر بخرم، ولی در جایی که روند صعودی تایید بشه، وگرنه که در ریزش احتمالی بعدی خرید خواهم کرد، خرید پله ای هم قانون داره،. اینطوری نیست که تا چنددرصد جابجا شد خرید بشه، باید روی چارت حمایت و مقاومت های مهم رو بشناسی و همینطور اخبار و شاخص ترس و طمع زیرنظر باشه ((( دقیقا به همین دلایل این محدوده رو برای یه پله خرید جدی گرفتم))) چون تمام گزینه ها برام سیگنال مثبت هستش