مشکل فروش Pi و سوالات کاربران

دوستان اگه کسی تونسته ارز pi رو از کیف پول pi browser بیرون بکشه و بفروشه بگه و یه توضیح مختصر بده که چجوری !
چون جوری که من متوجه شدم فقط من تا حالا نتونستم انتقال بدم ! همه برداشت زدن و منتظر تارگتهای ۳۰۰ تا ۳۰۰۰۰۰ دلاری هستن یا اینکه توهم زدن ؟

تو یوتیوب سرچ کن یاد میده چطوری انتقال بدی به صرافی مکسی من دویست و دو میلیون فروختم برداشت زدم

داخل ولت دو تت تراکنش پاریزی واست اومده رو هر کوم بزنده تاریخ بهت داده کی میتومی برداشت کنی اگه تاریخ برداشتت رسیده باشه که احتکالا یکیش رسیده تو همون ولت یه قیمت هست زده move باید اونو بمزی بیاد به قسماگت قابل انتقال بعد در قسمت دستی ادرس صرافی که میخوای بفروشی رو بزنی و انتقال بدی

داخل ولت دو تا تراکنش واریزی واست اومده رو هر کدوم بزنی تاریخ بهت داده کی میتومی برداشت کنی اگه تاریخ برداشتت رسیده باشه که احتمالا یکیش رسیده تو همون ولت یه قسمت هست زده move باید اونو بزنی بیاد به قسمت قابل انتقال بعد در قسمت دستی ادرس صرافی که میخوای بفروشی رو بزنی و انتقال بدی

داخل ولت دو تا تراکنش واریزی واست اومده رو هر کدوم بزنی تاریخ بهت داده کی میتومی برداشت کنی اگه تاریخ برداشتت رسیده باشه که احتمالا یکیش رسیده تو همون ولت یه قسمت هست زده move باید اونو بزنی بیاد به قسمت قابل انتقال بعد در قسمت دستی ادرس ولت صرافی که میخوای بفروشی رو بزنی و انتقال بدی

برداشتش واسه کسایی که جمع کردن قفله اکه باز سه قیمتش صفر میشه شماها هیچوقت نمیتونید بفروشید چون pi کلاهبرداریه

چند پیام پایین تر جواب دادم، بله هم میشه از کی پول پای خارج کرد و هم میشه به صرافی داخلی انتقال داد، البته خود پای نه بلکه یه ارزی که صرافی داخل پوشش میده، فعلا صرافی داخل پای رو پوشش نمیده

خیلی راحت برو داخل صرافی اوکی ایکس احراز هویت کن بخش دپوزیت رو انتخاب کن ارز پای رو سرچ کن انتخاب کن ادرس کیف پول رو کپی کن برگرد داخل ولت خودت تو قسمت انتقال ولتت برو ادرس رو پیست کن مقدار انتقال رو انتخاب کن فی رو تعیین نکن اوکی بزن تمام

نتونستن
هر موقع هم آزاد بشه میاد زیر ۲۰ سنت

تو گوگل و یوتیوب بزن، آموزش برداشت پای از کیف پول،
قابل برداشته، خودم برداشت زدم

باید پای هات قفل نباشه،زبان گوشیت انگلیسی کن و فی رو بزار رو 0.1 تا 0.5

نه حتی 1 عدد هم وقتی میخوام به کیف دیگر بفرستم میگه نمیتواتید بیشتر از موجودی تان را انتقال دهید
یعنی انگار موجودی صفره و عدد الکیه

هر اتفاقی بیوفته تیم کیف پولارو باز نمیکنه، پای های هم که اومدن توی کیف پول کسای که کی وای سی کردن یا الکی یا تیم میاد به بهانه فشار فروش چن سالی قفل میکنه.

خیلی یا انتقال دادن خیلی هم راحته تو انیستا اکثر پیجا راه حل شو گذاشتند مثل آب خوردن هرگی میگه اینجوری نیس خیلی …بله دیگه