نمی گم پیر این بازار هستم ولی نظرم برگشت بازار از 75523دلار خواهد بود فقط سنت آن دقیق در نیاوردم راستی بیت تا 135691دلار خواهد رفت سیو سود یادتون نره راستی آلت سیزن نسبتا متوسطی خواهیم داشت. پیش بینی قبلی من برگشت از 52346دلار تا 95376دلار بود که با خطای 18درصدی همراه بود ولی اگر کسی اسپات می خرید . سود خوبی می کرد.
ایول داری واقعا پیر بازاری چون نوع نگاهت به بازار واقعا عالیه دمت گرم
در ضمن نواحی 75هزار ma50در تایم هفتگی میباشد که چند وقت پیش من هم پامپ بازار از این ناحیه را هم پیش بینی کردهام
چون قبلاً 49هزار ma50 بود
سلام نظرتون درمورد ارز ARC چیه دوباره پامپ میکنه؟
سلام چطور میشه با شما ارتباط برقرار کرد؟؟ آیدی تلگرام نمیزارین کار مهمی با شما دارم با تشکر
عمو بهرام
حوالی 75هزار ma50در تایم هفتگی هست و قبلاً هم 49هزار ma50 بود که از آنجا 120درصد پامپ کرد و به 109هزار رسید که این داستان تکرار شود 165هزار در دسترس خواهد بود در ماههای آتی
این ارز عالیه.باید منتظر باشی.برگشت روند. ببینی وارد شی
درود،
مورد اصلی رو مدنظر نگرفتید،
زمان!!؟؟
چنانچه معادلات(کنار هم قرار گرفتن چندین عامل و متغیر) به سوی معاملاتی به سمت پایین و با حجم سنگین پیش بره،باعث میشه اعداد به سمت پایین با سرعت زمانی بالایی شکسته بشند که در اینصورت اعداد پایینتر هم قابل دسترسی هستند؛ ولی با این وضعیت بعیده شاهد سرعت گرفتن در زمان باشیم و میبایست انتظار زمانبر بودن فرآیندهای احتمالی(در هر جهتی) رو بیشتر،داشته باشیم.
(شما تصور و تخیل کنید که، هدف از بوجود آمدن این بازار به مانند بورس های امروزی و بانکهای قدیمی،میباشد و بوده.)
داداش وقتی اتریم پامپ کرد پشت بندش این ارز هم وحشی خواهد شد خاطر جمع باش
آقا جواد فلوکی روچند ساله داری کجا نگه میداری میخام هولد کنمش
پس از پیر غلامهای این بازاری