فروشنده ها و ترس بازار

دوستان عزیز من چند وقت پیش گفتم تکنیکال باید راه خودشو بره و قیمت ۱۱ تومن رو ببینه همه دیسلایک کردید . برید ببینید … العان دیدید که این اتفاق افتاد و از العان بازار دیگه بهانه ای برای رشد نکردن نداره . این بیچاره هر وقت می اومد بالا با فروش سنگین مواجه می شد حالا باید از کف فروشنده و ترسو ها رو غارت کنه و بگه به همه که شما حتی یه چیزی مفتی رو نمی تونید نگه دارید بعدش دنبال رشد چند هزار درصدی هستید ؟؟؟؟؟؟ دوستان دیگه این قیمت ها نه ارزش فروش داره نه ارزش ترسیدن !!! نفروشید باز هم میگم نفروشید

سلام عزیزم خوبی سلامتی آفرین بر تو که بعضیها شیر خوارن عرضه ندارن ارز مفت نگه دارن افرین تیم افرین ریزش کن ریزززززززززش چنان پامپی کنه چشمان در بیاد فرصت خرید به ترسوها رو نده پر سود باشید عزیز جمله عالی گفتی

تورو خدا شعر نگو. ملت پولاشون به فنا رفت

یه چیزی بگو که از ملت فنا نرفته باشه … یعنی ادمایی امثال من جزو این ملت نیستن .. پس چرا امثال من سوخت نمیده با اینکه دائما داریم نوسان می گیریم . دوست عزیزم تحلیل ها دروغ نمیگن فقط نیاز به زمان دارن تا اثبات بشن . فکر کردی بازار قراره به تو سوخت بده تو باید سوخت بدی حالا که قراره بازنده باشی لااقل میتونی تصمیم بگیری چطور بازنده باشی … با ۵ درصد ضرر یا با ۸۵ درصد ضرر ..‌ نگران نباش ضرر ملت هم بر میگرده ولی حماقت رو می خوای چیکار کنی که هرگز رهاتون نمی کنه و دوباره تکرارش میکنید و تو نوسانات گیر می افتید …
فعلا که من روی ۱۱.۵ طبق تحلیلم ورود زدم و حالشو بردم و به جای ناراحتی و فاز منفی به خودت دادن ((((( یاد بگیر )))))