با این بازار افتضاح کریپتو و این شب عیدی که همه دنبال پولن، من یه سرمایه معمولی دستم هست، نمیدونم همین الان بکشمش بیرون برم دلار و طلا بخرم که خیالم راحت شه، یا مثلاً ماشین بگیرم بعد عید بفروشم یه سودی ببرم، یا هنوز بشینم صبر کنم شاید کریپتو جون بگیره؟
سرمایه معمولیت چه قدر هست؟
290 و خورده ای بگو همون 300 تومن دیگه
الان فروختی ارزهاتو یا داریشون؟
اره فروختم تایمی که بازار شروع کرد بود ریزش تقریبا تو قیمت های 92 اینا بود همه رو شروع کردم با سود کمی فروختن خارج شدم
خوبه باز سمت ماشین نرو اگر خرید و فروش نکردی تا حالا تو این شب بازار خیلی کار سختیه
میگن سال بعدم افزایش قیمت دارند خوردوها ولی الویت پایین ترمه ماشین
سلام به شما دوست عزیزم
بهم میگی مدت زمان سرمایه گذاریت به چه شکلی هست؟ ریسکپذیریت چقدره؟چقدر از این سرمایه رو لازم داری و چقدر میتونی قفل کنی؟
سلام از ماست
حقیقتا کوتاهمدت نهایت چند ماه چون اهل ریسک انچنانی نیستم بعد یه مقدارش رو لازم دارم برای شب عید.
من نظرم اینه بیخیال ماشین و دلار شی ریسکش بالاس
همین کریپتورو بمون رو قیمت خوب بخر بذار برای سال بعد
بازار اخه واقعا مشخص نیست ی سری بحث های جنگ و اینام هست و داستان ترامپم که هرروز ی حرفی میزنه
اگه بخوای منطقی نگاه کنی، اول باید ببینی تا کی میخوای پولتو نگه داری و چقدر ریسک برات اوکیه.
اگه خیالت از پول شب عید راحته و فقط میخوای ارزششو حفظ کنی، دلار و طلا همیشه گزینههای امنیان. طلا یه کم استیبلتره، ولی دلار نقدشوندگی بیشتری داره.
اگه دنبال سود کوتاهمدتی، ماشین شاید بد نباشه، ولی بعد عید تقاضا میخوابه، پس باید زیر قیمت خوب گیر بیاری.
اگه ریسکپذیری و به کریپتو اعتقاد داری، میتونی یه ترکیب منطقی بسازی: مثلا یه مقدار BTC و ETH بگیری، یه بخش رو استیبلکوین بذاری و حتی استیک کنی که سود بده.
ترکیب پیشنهادی:
۳۰-۴۰٪ نقد (دلار، طلا یا استیبلکوین) که بعداً اگه فرصت خوب شد، دستت باز باشه.
۲۰-۳۰٪ تو کریپتوهای امن مثل BTC و ETH، با خرید پلهای.
بقیش رو روی چیزایی که بعد عید افت نکنه، مثل سکه یا یه ماشین که زیر قیمت گیرت بیاد.(ترجیحا سمت ماشین نرو سکه بهتره)
کلاً باید ببینی حوصله ریسک داری یا نه. اگه میخوای مطمئن باشی، دلار و طلا بگیر و بیخیال شو، اگه دنبال سودی، یه ترکیب منطقی از اینا رو بچین.
به نظرم منطقی اومد حرفت که ی درصدی رو بذارم تو ولتم باشه روی قیمت خوب بگیرم بقیه رو ببرم روی طلا و سکه و دلار
کیف کردم و قشنگ گفتی
دوست گرامی اگر قصد خرید طلا داری فقط طلای اب شده بگیر سکه و طلای کار شده اصلا مناسب سرمایه گذاری نیست به جای دلار فیزیکی هم میتونی تتر بگیری بزاری یه گوشه هر وقت هم خواستی میتونی نقدش کنی
ممنونم از راهنماییت