سلام دوستان عزیز وققتون بخیر یک راهنمایی لازم دارم من سال 2019 با یک سیم کارت ایرانسل شروع به استخراج پای کردم و اون موقع حدود 3700 پای داشتم با 17 زیر مجموعه الان سیم کارت در اختیارم نیست حدود یک سال و نیم گذرواژه هم فراموش کردم
چه کار کنم که برگرده
مژدگانی شما هم مفحوظ
سلام با فیس بوک اگر ورفای کرده باشید میتونید براحتی واردش بشید
سلام شماره ایرانسلت رو به هر نحوی هست پیدا کن حتی اگه شده چند برابر قیمت از دارنده خط بخرریش،
بعد ترابردش کن به رایتل یا همراه اول ، بعد نرم افزار پای رو نصب کن پایهات رو برگردون
از طریق فیس بوک میتونی بالا بیاری.
شماره تلفن رو به عنوان یوزرنیم ازت میخواد
سعی کن پسورد ت رو پیدا کنی و وارد بشی
سلام به ایرانسلت زنگ بزن یا از طرف بخر یا باهاش قرار بزار برای چند دقیقه خطش رو بهت بده بزاری تو گوشیت اگر دست کسی نبود از خود ایرانسل شمارتو بخر و از طریق فیسبوکاگه قبلا وریفای کردی میتونی وارد بشی ، اگر پسوردت یادت رفته وقتی وارد اپلیکیشن میشی بهت میگه از طریق فیسوک یا شماره تلفن ، شماره تلفن رو انتخاب کن کد ایران ۰۰۹۸ و بعد شماره تلفن رو بزن بعد فراموشی رمز رو بزن بهت پیام میده کدی که میاد برامون مسیج کن (کد از طریق اپلیکیشن برات میاد به خط شما ) ارسال رو میزنی و پای هات بر میگرده حتما بعدش بلافاصله با فیسبوک وریفای کن که خیالت برای همیشه راحت باشه
بابا ایرانسل دزد هست چند تا از سیمکارت های من رو هم که سندش به نام من هست به شخص دیگری فروخته و دوباره پولش و گرفته وکاملا داره خلاف قانون عمل میکنه حتی دیوان عدالت هم محکومش کرده که حق نداشتی بفروشی