ورشکستگی در بازار ارزدیجیتال، از دست دادن سرمایه و مشکلات

آخه بگو تو رو چه به رمزارز بدبخت بیچاره ، من بدبخت با طمع ۳۰ میلیون سود ایکس امپایر اومدم تو بازار الان تو ۲۷۰ میلیون ضررم نمی‌دونم واقعا آخرش چی میشه پولی که با هزار زحمت به دست آورده بودم رو اینجوری مفت از دست بدی خیلی زور داره دارم روانی میشم نمیتونم این دم عیدی تو صورت زن و بچم نگاه کنم میترسم آخرش هم سکته کنم.با پنجاه میلیون ضرر خواستم خارج شم گفتن صبر کن بازار برمیگرده هی ۵۰ میلیون ۵۰ میلیون اضافه شد الان هم به خاک سیاه نشستم.

ب امید خدا جبران شه … دیگه غصه نخور ی مشکل دیگم ب مشکلاتت اضاف میکنی …

سکته نکن صبر کن . این بازار از این بالا پایین ها زیاد داشته وخواهد داشت.

وضعیت هممون همینه تو تنها نیستی
من که ادمی بودم که محال بود جو گیر شم تو قیمت بالا یا حتی متوسط ورود کنم و همیشه صبر میکردم به موقع خرید کنم الان رفتم تو ضرر
یه بنده خدایی یه ارزی رو گفت خوبه منم اشتباه کردم خریدم رتبه ۱۴۰۰…!!! الان خ بیشتر از این ارزهای بالا جدول ریخته با اینکه بیشتر خریدهام سپتامبر (تابستون) بود الان خیلی تو ضررم همون موقع اواکس ، آدا ، لینک هر چی هر چی میخریدم این بلا سرم نمی امد
اخ کی تموم میش واقعا معلوم نیست خیلی پول گذاشتم

غیرازبیتکوین هیچوقت روی چیز دیگه ای بازی نکن

حالا چیزیه که شده
الان دیگه با غم و اندوه کاری درست نمیشه
حالا که به اینجا رسیده ناامید نباش و صبر کن تا بازار یه بار دیگه طوفانی شه
الان خروج بزنی با اون چندرغاز کاری از دستت برنمیاد پس کلا بیخیالش شو و دوباره برنامه ریزی کن و زندگی رو ادامه بده تا انشاالله وقتش برسه و به حقت برسی
خیلیا دقیقا مثل من و شما ضرر سنگینی کردن و باید صبر داشته باشیم
فکرتو مشغول نکن چون اگه اینجا خودتو گیر بندازی روال زندگیت خیلی بهم ریخته تر میشه و فعلا باید پول اینجارو بیخیال شی
مثل پولی که گمش کردی و صبر کنی که وقتش رسید دوباره پیداش کنی !
انشاالله که هممون به حقمون برسیم و از این بازار مکاره بزنیم بیرون

به خدا منم همینم. ولی توکل به خدا. غصه نخور ضرر به جون خودت و عزیزات نخوره بالام

میدونم با اینکه ازاین کلمه صبربدت میاد ولی چاره ای نیست ما هم وضیعتمون از شما بهتر نیست که بدتر هم هست