مشکل در kvc

هنوز بیشتر توکن ها قفل هستتند که ازاد بشه اگه خوشانس بلشیم ۵۰ سنت قیمت بشه من حس خوبی ندارم میخام بفروشم

من فروختم روی ۲.۲ . این ارز فروشنده ها بیشترن از خریدار. هندی ها هم سنگین دارن میفروشن. به نظر من پولتو نقد کن .

این دقیقا همون نقطه ترسی هستش که میخوان ایجاد کنن… به راحتی شما و امثال شما پیاده میشین…
و بعدش فقط یه حسرت بزرگ براتون میمونه و بس…

۶ساله داخل بازارم، و مهمترین تجربه من اینه: آدم‌های صبور برنده بازار هستن… کسانی که هولد میکنن و در ریزش‌ها نمیترسن، صبوری میکنن و بعدش که ارز بالا رفت و به سود رلخواه رسیدن میفروشن…

قرار نیست مارکت کپ همین قیمت بمونه درصورتی سکه در گردش ازاد بشه قیمت پایین میاد ک مارکت کپ همین مقدار بمونه.

دوست گرامی وقتی شبکه سکه برای خودش در نظر میگیره بخاطر اینه ک سفارشات خرید سنگین روی قیمت های پایین فعال میکنه ک قیمت از ی محدوده پایین نره.برو تو قسمت اسپات صرافی اوکی ایکس اوردرهای ۹سنت رو ببین ۴۰میلیون سکه اونجا اماده خریده قیمت برسه به این سفارش دوباره پامپ میشه بالا.شبکه مقدار سکه هایی ک در اختیار داره با سکه هایی ک دست مردمه ب تعادل رسونده ک جلو ریزش های سنگین رو بگیرن.از هوش مصنوعی هم بپرسی همین جواب رو بهت میده.من خودم از هوش مصنوعی پرسیدم و بررسی کردم دیدم درست میگه

خب بفروش تا ماها بخریم و بعدها حسرتش رو بخوری