مقایسه شیبا و x: فرصت رشد یا توهم؟

دوستان امروز داشتم نگاه میکردم به قیمت شیبا که الآن تو این بازار ۱ تومان است و با توجه به تعداد توکن ها تقریبأ ۱۲۰۰ برابر x توکن داره همه ی توکن هاش هم تو بازار نیست و حجم معاملاتش هم خیلی کمتر از ارزش بازارش هست حالا شما حساب کن x با یک هزارم تعداد توکن نسبت به شیبا چه قیمتی باید برای برابری با شیبا داشته باشه حداقل ۴۰۰ برابر قیمت الأن باید رشد کنه تا برابر با قیمت شیبا بشه پس شک نکنید که x خیلی برای رشد تو این بازار جا داره و من یقین دارم به زودی این قیمت ها رویا میشه برای x…! البته این حس شخصی خودم هست و هیچ توسعه برای خرید یا فروش نیست.! خوشبخت باشید و خندان…:+1::heart_eyes::money_bag::ok_hand::blush::face_blowing_a_kiss:

اول املای توصیه یاد بگیر بعد تحلیل بذار

شیبا داستانش فرق میکنه زیر مجموعه اتریئم.این پروژه ایرادپ فرق میکنه نات ببین از وقتی اومده هنوز سقف قبلی خودشو نزده تازه باینس لیسته این نوع پروژه بدرد هولد نمیخوره فقط نوسان

چرا شماها هی قفل میکنید رو تعداد سکه ها ؟
آقا این تعداد سکه یکی از هزار دلیلیه که میشه برا رشد بیشترش امیدوار بود مهیم اینه که اون ارز زیر کدوم مجموعه وبا چه پشتیبانی وارد بازار میشه وحجم درخواست ومعامله اش به چه سطحه چقدر ما خوش خیال وتحلیل گر داریم واقعا جسارت نشه ها ببخشید اینو میگم چون ممکن خیلی از عزیزان تازه وارد از روی کمنتها وتحلیلات ما ورود ویا خروج بزنن
پس منطقیش اینه که حرف حد اقل حساب تر بزنیم که یه ذره هم ریشه منطقی داشته باشه نمیگم ارز بدیه ارز خیلی خوبیه ممکن با برگشت بازار سود خیلی خوبی هم بده ولی اینکه ببریم مقایسه بکنیم با یه ارز جا افتاده وزیر مجموعه ی یه پرژه دیگه منطقی نیست واقعا موفق وپرسو باشید