تشکر از تحلیلگر: آقای فرهاد رئوفی

تو این صفحه نهایتا ۲ سه نفر هستند که مطالب مفید میگن بقیه مثل خود من کلا چرت و پرت میگن:sweat_smile::sweat_smile:
واقعا باید از دوست خوبمون فرهاد تشکر کرد که هر ساعت یه تحلیل میزارن خداییش دارن زحمت میکشن بدون هیچ منظوری حداقل بیاید با یه پیام تشکر ایشون رو دلگرمتر کنیم چون اکثر تحلیلاشون درسته از چندتا منبع بدست میارن و اخباری که میذارن
خلاصه خیلی ممنووووون از شما جناب farhad raoofi​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::tulip::tulip::tulip::tulip:

فدات داداش اینجا به کسی جایزه نمیده ولی خداکنه همه بتونن به همدیگه درست کمک کنن تمام ملیت ها و کشورها در بحث اقتصاد و پول فقط به هم کمک میکنن تا پیشرفت کنند ولی متاسفانه بعضی وقتها هموطن هامون فقط بخاطر پیشرفت خودشون یا اینکه سر خنده و… فقط دلشون میخواد هموطن دیگشون با خاک یکی بشه انشاالله که به اصل تمدن خودمون برگردیم و همه پشت هم باشیم:folded_hands::dollar_banknote::green_heart::green_heart:

سلام اقا فرهادلطفا در این مورد بنده را راهنمایی میکنید.چند ماه پیش چندتا ارز به مقدار ۴۰۰م خریدم که اسمشونا بهتون میگم‌ والان سرمایم شده ۲۷۰م میخوام همه را بفروشم دو یا ۳تاش کنم میخوام نظر شما را بدونم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که بهترین کار چیه چون این کل سرمایمه .
ریپل،ادا،دوج،فلوکی،چلیز،اوندو،ولدکوین،جاسمی،گالا،رندر،
چین لینک،بونک،‌اتینا،تیا،دات،هدرا،‌کیک،فایل کوین،سویی،دوج ویف،سونیک.،به نظر شما دو سه تاش کنم بهتر نیست واینکه چه وقت این کارا انجام بدم.وچی بخرم .
خیای ممنون ومچکر .:folded_hands:
ادمین لطفا ثبت کنید ممنون

آقای فرهاد لطفا منم راهنمایی کنید بنده با این قیمت سولانا تا الان حدود ۱۵ یا ۲۰ ملیون توی ضررم
ب نظرتون چیکار کنم صبر کنم تا به پول خودم برسم یا بفروشم برم دو گرم طلا بخرم

اگر این فکرته که ببخشید بازنده ایی فقط گوشیتو ببند میری قشنگ ۱۰ماهه دیگه میای چند برابر پولتو برمیداری و خارج میشی

دوست عزیز من شت باز و میم باز نیستم و نظر هم نمیتونم بدم ولی میدونم که از این شاخه به اون شاخه پریدم یعنی کارت تمامه چونکه با ضرر میفروشی به حصاب سود میبینی همون وقت داره پرواز میکنه صبر کن یه مقدار انشاالله چند برابرش گیرت میاد