اطلاعات و اخبار مهم در مورد په په ۲

سلام دوستان و حامیان عزیزم ، چند نکته براتون میگم که امیدوارم ادمین تأیید کنه و پاک نکنه، په په۲ به غیر از صرافی های ایرانی توی8 تا صرافی خارجی لیست شده، ۶۲درصد کل سکه های په په۲ در دست 10 نفره که نفر اول ۷۰ تریلیون توکن په په۲ داره و ۳۸ درصد مابقیش دست کاربران اینهمه صرافی در کل دنیا(قابل توجه اونایی که میگن هیچ نهنگی طرف این ارز نمیاد)، نام pepe2 به pepe20vip تغییر کرده که به زودی رسانه ای میشه،تیم په په۲ چراغ خاموش داره یکسری آپدیت ها و قراردادهای جدیدی انجام میده و وعده یک خبر بزرگ داده که به زودی این خبر منتشر میشه که احتمالا به نظر من توی بایننس لیست میشه، با توجه به اطلاعاتی که در اختیارتون گذاشتم بهتون قول میدم به محض اینکه بازار یه کم صعودی بشه، په په۲ جزو اولین ارزهایی هست که حرکت میکنه و ظرف مدت کوتاهی سقف قبلیش رو میزنه، اینهایی که گفتم محض اطلاع رسانی و آگاهی کاربران هست، لطفاً کسی بخاطر حرفهای بنده خرید یا فروش نکنه که بعد بیاد به من حمله کنه و ناسزا بگه و توهین کنه ، لطفاً خودتون تحقیق کنید و تصمیم بگیرید، بنده با کلی تحقیق و پیگیری این اطلاعات را در اختیارتون گذاشتم و خدا میدونه قصدم فقط آگاهی رسوندن به هموطنانمون هست و جز خیر و سود بردن هموطنانم هیچ نیتی ندارم ، به امید رسیدن به سود بسیار خوب در کوتاهترین زمان :rose: ارادتمندان مصطفی :rose: :person_raising_hand:t2:

خوب داداش همون ۱۰ نفر اول که به قول شما ۷۰ تریلیون پهپه ۲ دارن
اگه یه لحظه موقع پامپ شدن ۱۰ درصدش رو بفروشن
به نظرت باز پهپه ۲ نمیاد پایین ؟
تا ما بخوایم یکمی سود کنیم
اونا با فروش اون همه ارز
باز باعث میشن ما نتونیم لاقل ۱ تومن رو بکنیم ۲ تومن
البته ناامید نیستم
خودمم کمی خرید زدم
ان شاءالله فرصت بدن ما هم سود کنیم :joy:

بی سواد pepe2تغییر اسم نداده اونpepe20.vipفقط ادرس سایتشه که توی پرانتز گذاشته میشه برای رفرنس به توکن. این پروژه مبتنی بر پامپ و دامپ هستش نمونه اش دیشب تا نزدیکای ۱۶اومد الان روی ۱۳ هستش.این ارز به هیچ وجه تحلیل بردار نیست هرکی میگه تحلیل pepe2و … چرت محض میگه همین اقا که من دارم جوابشو میدم برین تحلیل هاش توی همین قسمت رو ببینید اون نقاشی هایی که کشید کدوم به حقیقت پیوسته؟؟؟خسته نشدی از بس گفتی بزودی؟زبون به دهن بذار ببینیم چه بلایی داره سرمون میاد

بی سواد pepe2تغییر اسم نداده اونpepe20.vipفقط ادرس سایتشه که توی پرانتز گذاشته میشه برای رفرنس به توکن. این پروژه مبتنی بر پامپ و دامپ هستش نمونه اش دیشب تا نزدیکای ۱۶اومد الان روی ۱۳ هستش.این ارز به هیچ وجه تحلیل بردار نیست هرکی میگه تحلیل pepe2و … چرت محض میگه همین اقا که من دارم جوابشو میدم برین تحلیل هاش توی همین قسمت رو ببینید اون نقاشی هایی که کشید کدوم به حقیقت پیوسته؟؟؟خسته نشدی از بس گفتی بزودی؟زبون به دهن بذار ببینیم چه بلایی داره سرمون میاد.

بی سواد pepe2تغییر اسم نداده اونpepe20.vipفقط ادرس سایتشه که توی پرانتز گذاشته میشه برای رفرنس به توکن. این پروژه مبتنی بر پامپ و دامپ هستش نمونه اش دیشب تا نزدیکای ۱۶اومد الان روی ۱۳ هستش.این ارز به هیچ وجه تحلیل بردار نیست هرکی میگه تحلیل pepe2و … چرت محض میگه همین اقا که من دارم جوابشو میدم برین تحلیل هاش توی همین قسمت رو ببینید اون نقاشی هایی که کشید کدوم به حقیقت پیوسته؟؟؟خسته نشدی از بس گفتی بزودی؟زبون به دهن بذار ببینیم چه بلایی داره سرمون میاد…

ببیند حدود ۳۰۰ تریلیون یا به عبارتی ۷۰ درصد ارز برای صرافی ها می باشد که مهم ترین این صرافی ها کوکوین، مکسی،بای بیت و گیت می باشد ناگفته نماند که این مقدار از اسنفد سال قبل هیچ گونه تغییر نداشته است ولی از طرفی تغییر اسم این ارز رو میشه به دو صورت تعبیر کرد یکی اینکه با این تغییر اسم یک شرکت یا شخص بزرگی ارز رو تبلیغ کنه که در این صورت میشه به یک رشد ۵۰ تا ۱۰ برابری امیدوار شد
از طرفی دیگر اگر تغییر نام با تغییر قرارداد همراه باشد این ارز رشد ۲۰ تا ۳۰ برابری خواهد داشت یا به عبارتی دیگر فقط سقف قبلی رو خواهد شکست
تا زمانی که صرافی ها به طور کامل در مورد تغییر اسم اطلاع رسانی نکنند منتظر پامپ نباشید
ولی به نظرم چون تا الان هیچ گونه اطلاع رسانی انجام نشده سناریوی اول منطقی تر به نظر میاد

مسیراول تغییرگپ مارکت ارزش ازمیلیون دلاربه میلیارددلار.مسیردوم خریدتا۹۰درصدبه بالانفرات اول.مسیرسوم تلفیق دوموردگفته شده.وغیره…

امکان داره اون ۱۰ نفر که بیشترین تعداد توکنهارو دارن توسعه دهنده ها و موسسای پپه ۲ باشن که تا اونجایی که تونستن توکن پپه ۲ رو برای توکن سوزی خریداری کرده باشن که بعید نیست

شما فکر کن پپه ۲ در بایننس لیست بشه و توکن سوزی بزرگی انجام بشه اونموقع ست که قیمتش سر به فلک بکشه با امید و توکل بر خدا

دوستان این فقط نظر شخصیه منه و پیشنهادی برای خرید و فروش نیست

ان شاالله خدا عنایت کنه و همه بتونیم از پپه ۲ سودهای میلیاردی کنیم

توکل بر خدا:folded_hands::heart:

دمت گرم داداش بابت اطلاعاتت:heart::heart::heart_eyes:

سلام دوست عزیز ،من کاری نکردم فقط اطلاع رسانی کردم، امیدوارم هرچه زودتر این خبر بزرگ که گفتن اعلام کنن، ضمناً دوست عزیز لطفاً نام کاربریت رو عوض کن تا با اون کاربر تازه وارد سم پاش اشتباه نگیریم🙏