چه شب عید سگیییییییی شد رو ۳$ ورود زدم با هزار امید
بالای ۹ بار میتونستم بای سل کنم نکردم گفتم هلد بونم الان واقعا ترس داره حاکم میشه
امید وارم زیر ۲ نره فردا هم ۲ شنبه همیشه ۲شنبه ها ریزشی سنگین شروع شده این ترس بیشتر میکنه …
چه شب عید سگیییییییی شد رو ۳$ ورود زدم با هزار امید
بالای ۹ بار میتونستم بای سل کنم نکردم گفتم هلد بونم الان واقعا ترس داره حاکم میشه
امید وارم زیر ۲ نره فردا هم ۲ شنبه همیشه ۲شنبه ها ریزشی سنگین شروع شده این ترس بیشتر میکنه …
چرا روی سقف میخری که باید دنبال شاید و اگر و ترس زیاد وجودتو فرا بگیره . برخلاف وعده های ترامپ برای رونق گرفتن ارزهای دیجیتال بیشتر سقوط کرده تا صعود . هنوز هم میریزه
برای این که حضرات وعده توخالی میدادن اینجا که آخره هفته جلسه خاتمه پرونده هست و … واین که قیمتش بالاتر میره بعضی ها هم به خاطر این که از بازار جا نمونن خرید زدن
واسه این ارز سینه چاک بده زیاد هست تو همین صفحه که قبل از بسته شدن پرونده روی هر قیمتی بخرید و هولد کنید!!این بنده خدا هم روی 3 خریده به امید اعلام پایان پرونده و سود بیشتر !!! اما بازار کریپتو تابع هییییچ قانونی نیست یه بازار سرتا پا کصافت و قماره که تو دست چند تا مافیای ارز دور میخوره …
اونایی که تازه وارد هستن یکی دو ماه پیش وارد شدن 3 دلار بوده و همه فکر میکردن ریپل دیگه زیر 3دلار رو نمیبینه.حتی خود من.ولی من پله ای خرید کردم و بیشتر خریدم برای زیر 3 دلار هست.ولی خیلی ها بالای 3دلار خرید زدن و نمیشه بهشون خورده گرفت.خیلی ها دو سه ماهه وارد این عرصه شدن
یه روز مونده به عید سورپرایز میشی