چندروزی بیمارستان بخاطر مشکلی بستری بودم. امروز ک دیدم حالم بدتر شد. قبل از اخطار شما عزیزان. روی75 هزار خرید زده بودم. بعدم گاهی نگا میکردم تا وقتی بستری شدم. اما الان امیدی برام نمونده. فقط یکم نقدینگی دارم. کاش حداقل یکی پیام منو میخوند راهنمایی میکرد منو. واقعا برمیگرده.حتی سود هم نمیخام. میدونم اشتباه کردم. فقط نمیدونم بااین حال و حواسم. مبلغی ک مونده برام. رو چه قیمتی اضافه کنم
علی جان نگران نباش برمیگرده فقط سونیک نیستش ک ریخته کل مارکت خون آلوده ولی ب یک دلار برمیگرده ب زودی نگران نباش برو زندگی تو کن برادر
مطمئن باش برمیگرده مرداد همین ارز تا ۲۷ سنت ریخت من خودم اخرین پله خریدم ۴۰ سنت بود ولی خیلی زود این ارز بالا اومد فقط چند بار بین ۶۰ تا ۷۰ سنت نوسان کرد وتا1دلار و۴۰ سنت هم چند وقت پیش رفت مطمئن باش بر میگرده تویکی دوهفته از ۶۵ سنت اومد روی ادلار و۴۰ سنت ولی همونجا هم خیلی ها تارگت فضایی دادند وخیلی ها رو بدبخت کردند وسیو سود نکردند من خودم رو ۷۵ سنت فروختم چون صبر نداشتم اومد روی ۶۵ سنت ورفت تا۱دلار و۴۰ سنت الان هم اصلا به کیف پولت نگاه نکن که دچار ترس بشی وبفروشی اوناهم همین رو میخواند مگه وقتی بیت رو بردند تا ۱۰۹ همه چی گل وبلبل بود هران میگفتند ایران حمله اسرائیل رو میخواد تلافی کنه ولی مارکت میکر عین خیالش نبود میبرد بالا چون میخواستند هاپولی کنند به ملت وبعد توکف بخرند
درود
خیلی زود، خیلی نزدیک، پایان شب سیه است.
فقط جای خوب ، ذخیره سرمایه و سود شود.
سلامت و سربلند و پیروز باشید