درخواست تحلیل ریپل

سلام دوستان و حامیان عزیزم ، چند نکته براتون میگم که امیدوارم ادمین تأیید کنه و پاک نکنه، په په۲ به غیر از صرافی های ایرانی توی8 تا صرافی خارجی لیست شده، ۶۲درصد کل سکه های په په۲ در دست 10 نفره که نفر اول ۷۰ تریلیون توکن په په۲ داره و ۳۸ درصد مابقیش دست کاربران اینهمه صرافی در کل دنیا(قابل توجه اونایی که میگن هیچ نهنگی طرف این ارز نمیاد)، نام pepe2 به pepe20vip تغییر کرده که به زودی رسانه ای میشه،تیم په په۲ چراغ خاموش داره یکسری آپدیت ها و قراردادهای جدیدی انجام میده و وعده یک خبر بزرگ داده که به زودی این خبر منتشر میشه که احتمالا به نظر من توی بایننس لیست میشه، با توجه به اطلاعاتی که در اختیارتون گذاشتم بهتون قول میدم به محض اینکه بازار یه کم صعودی بشه، په په۲ جزو اولین ارزهایی هست که حرکت میکنه و ظرف مدت کوتاهی سقف قبلیش رو میزنه، اینهایی که گفتم محض اطلاع رسانی و آگاهی کاربران هست، لطفاً کسی بخاطر حرفهای بنده خرید یا فروش نکنه که بعد بیاد به من حمله کنه و ناسزا بگه و توهین کنه ، لطفاً خودتون تحقیق کنید و تصمیم بگیرید، بنده با کلی تحقیق و پیگیری این اطلاعات را در اختیارتون گذاشتم و خدا میدونه قصدم فقط آگاهی رسوندن به هموطنانمون هست و جز خیر و سود بردن هموطنانم هیچ نیتی ندارم ، به امید رسیدن به سود بسیار خوب در کوتاهترین زمان :rose: ارادتمندان مصطفی :rose: :person_raising_hand:t2: ادمین محترم لطفاً تأیید کن و پاک نکن :folded_hands:

احتمالا این ده نفر اول که بیشترین تعداد توکن پپه ۲ رو دارن جز سازنده های پپه ۲ باشن و شاید یه توکن سوزی بزرگ رو انجام بدن مصطفی جان

ان شاالله و به امید خدا هممون میلیاردر بشیم توکل بر خدا:folded_hands::rose::heart:

تا ۶ماه دیگه سقفشو زد من ۲۰م تومن بهت میدم
0.00000030بشه

حسین جان من نمیدونم این ده نفر چه کسانی هستند ،فقط میدونم ۶۲ درصد از کل توکن ها معادل ۲۸۸ تریلیون توکن از ۴۶۹تریلیون توکن په په۲ توی کیف پول این ده نفر هست و ۳۸ درصد مابقی بین کاربران ۸ صرافی خارجی و چندین صرافی ایرانی تقسیم شده، کمی تفکر کنید به نتایجی می‌رسید، الان کل مارکت کپ په په۲ حدود ۶میلیون دلاره که ارزش توکن های این ده نفر روی هم حدود ۳.۵ میلیون دلار میشه ، که اگر بر ده تقسیم کنیم میشه نفری ۳۵۰ هزار دلار، به نظرتون این افراد که باصطلاح بهشون میگن نهنگ ، به ۳۵۰ هزار دلار راضین؟؟ به نظر من این با عقل جور در نمیاد، بگذریم دعا کنید اون خبر بزرگی که تیم په په۲ اعلام کرده ، به زودی جزییاتش رو اعلام کنه ، به نظر من همه منتظرن که این خبر اعلام بشه، بی شک اونموقع هست که په په۲ به پرواز در میاد، اگر این خبر لیست شدنش توی بایننس باشه سریع پامپ میکنه و سرمایه ها رو جذب میکنه که باعث رشد بسیار خوبی خواهد شد ، من فکر میکنم این خبر توی همین هفته، شایدم امروز فردا اعلام بشه ، توکل بخدا ، انشاالله هرچه زودتر این خبر بزرگ اعلام بشه و همه ی هولدرهای په په۲ رو خوشحال کنه ، به امید سود بسیار خوب برای همه ی کسانیکه اینهمه وقت صبر کردند و انتظار کشیدن