درود. این بحث رو باز کردم تا تحلیلهای روزانه و هفتگیم درباره ارزدیجیتال سویی رو در این بخش قرار بدم تا شاهد مورد استفاده شما دوستان قرار بگیره. لازم به یادآوری هستش که بنده فقط تکنیکال سویی رو بررسی می کنم و بر اساس تکنیکال، نظر میدم چون متاسفانه اعتقاد چندانی به فاند ندارم. پس بریم برای شروع بحث
تیتر اتاق : با سویی هزار درصد سود بدست بیاریم
بله از نظر من کاملا درست هستش. من روزهاست، سویی رو زیر نظر دارم و بررسی کردم و بر اساس اون، این اظهار نظر رو کردم
قبل از اینکه تحلیل بلند مدت رو عرض کنم، ابتدا به تحلیل کوتاه مدت توجه کنید:
متاسفانه نتونستم تصویر قرار بدم چارت 4 ساعته سویی رو مشاهده کنید. قیمت درون یک قالب کانال نزولی در حرکت هستش. هر گاه قیمت از کف کانال به سقف کانال حرکت کرده، یک ترندلاینی رو به جا گذاشته و پس از برخورد با سقف کانال، پس از شکست ترندلاین، تا کف کانال با قدرت ریزش کرده. من این ترند لاینها رو با سه نشانه مشخص کردم : T1 , T2 , T3
همینطور برگشت قیمتی به کف کانال رو هم با شماره های 1و2و3 مشخص کردم . در دو مرحله قبل، قیمت با قدرت به سمت کف کانال ریزش کرده و این ریزش به گونه ای بوده که تاثیر زیادیی در قیمت داشته و هیجان بازار هم افزایش یافته. کندلهای بلند، گویای این مورد هستش.
الان در مرحله سوم قرار داریم. قیمت چند ساعت قبل خط ترند لاین رو شکست و پولبک هم زد. در دفعات قبلی، پولبک مجزایی رو شاهد نبودیم و پولبک در همون کندلی که ترند لاین رو شکسته، زده میشد و با چند کندل نزولی پر قدرت به کف کانال میرسید.
اینبار در یک کندل مجزا، پولبک زده شده و تجربه میگه شاهد دو اتفاق هستیم:
یا سویی، به سرعت و با قدرت سقف کانال رو میشکنه و به سمت قیمتهای بالاتر حرکت می کنه
یا اینکه ریزش بسیار عمیق تر و گسترده تر از دفعات قبلی میشه به طوریکه کف کانال هم شکسته میشه
من مورد سومی رو ندارم که اضافه کنم و در خیلی از مواقع گزینه دوم صحیح بوده. یعنی قیمت با قدرت به کف کانال هجوم میاره و ریزش بیشتری رو شاهد خواهیم بود
سوال: آقای آرتین هوشمند، اگر سویی قراره ریزش کنه، پس این تیتر چیه که زدی؟ دوست داشتی سر و کار بزاری ؟
پاسخ : با قطعیت، خیر
سویی فعلا در روند ریزشی یا اصلاحی قرار داره ولی این اصلاح به زودی پایان خواهد یافت و شاهد رشد عجیبی در این رمزارزخواهیم بود.
آیا الان زمان خرید هست؟ مسعولیت با خودتون هستش. من فقط تحلیل میکنم و سعی می کنم همیشه بر اساس فکت و تحلیل معامله کنم و اگر اشتباهی کردم سریعا جلوی ضررم رو میگیرم ولی میتونید در این موضوع پیگیر باشید تا زمان خرید رو پیشنهاد بدم
ضمن اینکه اگر تریدر هستید و در فیوچرز ترید می کنید، میتونید از این تحلیلهای روزانه به عنوان سیگنالهای خرید و فروش استفاده کنید
البته با رعایت حد ضرر . بر همین اساس، اولین پوزیشن به صورت زیر هست:
پوزیشن فروش یا SELL =
محدوده ورود= 2.1999 دلار
محدوده خروج = 2.0050 دلار
حد ضرر = 2.3000 دلار
حد ترید = تا 5 درصد سرمایه با مارجین پایین
فعلا بخیر - تا تحلیل بعدی - ضمنا اکثر اوقات در این بخش آنلاین هستم ، سوالی بود در خدمتم فقط درباره همین موضوع و لطفا نظراتتون رو مشترک بشید
این تیتر به شدت هایپیه! توی بازار کریپتو، رشدای انفجاری امکانپذیره، ولی بدون دلیل محکم، انتظار 1000% سود در بازه کوتاهمدت بیشتر شبیه قمار میشه تا معاملهگری منطقی. رشد عجیب و غریب، معمولاً بعد از یه دوره تجمیع قوی + خبرهای مثبت بنیادی اتفاق میفته، نه صرفاً با شکست یه کانال نزولی.
این تحلیل از نظر تکنیکالی نکات جالبی داره، ولی برای ورود سنگین به بازار سویی، باید تأییدیههای بیشتری بگیریم. اگر کسی قصد ورود داره، حداقل باید سطوح کلیدی رو روی تایم فریمهای بالاتر چک کنه، فاندامنتال سویی رو هم بررسی کنه و حتماً حد ضرر بذاره. در غیر این صورت، هایپ بیجا میتونه به ضرر سنگین منجر بشه.
صد در صد حق با شماست. ولی ممنون میشم یکبار دیگه متنی که گذاشتم رو بخونید. در متنی که گذاشتم به هیچ عنوان توصیه به خرید ندادم و حتی خودم تا الان یک دونه سویی خرید نکردم و سیگنال خرید و فروشی که در انتهای مطلب قرار دادم گویای همین موضوع هستش. یعنی فعلا اعتقادی به خرید و هولد در سویی ندارم
در جایی فرمودید :**انتظار سود 1000% در بازه کوتاه مدت ، بیشتر شبیه قمار هستش **
قطعا همینطوره عزیز. حتی کسب سود 50 درصد در کوتاه مدت هم از نظر من شبیه قمار هستش. من در کجای متنی که نوشتم، عرض کردم سویی در کوتاه مدت قراره 1000 درصد سود بده؟ اصلا کجای متنی که نوشتم درباره زمان، صحبت کردم ؟ هیچ کجا
من تازه مطلب رو باز کردم و هنوز درباره سویی 1000 درصدی صحبتی نکردم. البته سویی در میان مدت میتونه 1000 درصد سود بده؟ بله ممکنه
قیمت سویی در ماه اوت یا آگوست 2024 : 0.4600 دلار . یعنی حدود نیم دلار بود
قیمت سویی در ماه ژانویه 2025 یعنی کمتر از 5 ماه بعد : 5.3600 دلار یعنی بیش از 5 دلار
میزان سود دهی : حدود 12 برابر یا 1200 %
سویی قبلا تونسته در میان مدت 1200 درصد سود به خریدارانش بده. آیا مجدد این اتفاق ممکنه بی افته؟ بی تردید. من بعد از 23 سال تحلیل در بازار این رو میگم. اون هم در بازار رمز ارزها که بازاری بسیار جوان هستش . تا این بازار شبیه به بازار فارکس بشه چند ده سال شاید زمان نیاز باشه و تا اون موقع بیش از این سودها هم میتونه حادث بشه
در تحلیل قبلی عرض کردم که چون اینبار پولبک به ترند لاین درون کانال، به صورت کندلی مجزا اتفاق افتاده، لذا باید دو فرضیه رو در نظر گرفت: خروج از سقف کانال و یا ریزش و خروج از کف کانال
در چند ساعت گذشته، سویی به سمت سقف کانال حرکت کرده و با شکستن مقاومت سقفی، در حال پولبک به این ناحیه هستش. در تایم فریم 4 ساعته، این حرکت هنوز به شکست سقف ختم نشده بلکه کندلی بر روی سقف کانال هستش . ساده تر بگم : در تایم فریم یک ساعته، ما شاهد هستیم که قیمت در بالای کانال تثبیت شده ولی در تایم فریم 4 ساعته این موضوع رو نمی بینیم. تجربه نشون داده برای اینکه قیمت بتونه تغییر روند بده، در دو تایم فریم نزدیک به هم، باید یک واکنش رو شاهد باشیم یعنی اگر در 1 ساعته، قیمت در بالای کانال تثبیت شده، در 4 ساعته هم باید قیمت در کندلی مجزا قرار گرفته باشه
اینها نکات ریز در تکنیکال هستند دوستان: همین نکات می تونن شما رو از یک زیان بزرگ نجات بدن. یعنی اگر شما در تایم فریم 1 ساعته دارید ترید می کنید، با مشاهده شکسته شدن سقف کانال نمی تونید فورا پوزیشن buy باز کنید. حتما باید در یک تایم فریم بالاتر، قطعیت این موضوع رو مشاهده کنید
در نتیجه: اکنون چه روی خواهد داد ؟
اگر تغییر روند در سویی بخواد شکل بگیره، حتما باید قیمت 2.4663 دلاری تاچ بشه و قیمت در بالای این ناحیه تثبیت بشه. اگر سویی اکنون بتونه در محدوده 2.5 دلاری قرار بگیره، حداقل تا 3 دلار رشد خواهد کرد
در تایم فریم 4 ساعته : قیمت به سقف کانال برخورد کرده، هنوز کانال شکسته نشده، پس هنوز ممکنه قیمت مجددا به کف کانال و 2 دلار ریزش کنه و حتی پایینتر تا 1 دلار
سیگنال خرید و فروش امروز، spot , futures :
سیگنال خرید :
ورود 2.5000 دلار
خروج 2.9900 دلار
حد زیان 2.4000 دلار
میزان سرمایه 5 درصد با اهرم پایین
سیگنال فروش :
نقطه ورود پر ریسک : 2.3000 دلاری
نقطه ورود کم ریسک : 2.1900 دلاری
نقطه خروج اول : 2 دلار
نقطه خروج دوم : 1.5500 دلار
تا 5 درصد سرمایه - برای فیوچرز با اهرم متوسط
ممنون . ببینیم در ساعات آینده چه روندی رو شاهد خواهیم بود.
در تایم فریم 4 ساعته هم شاهد پولبک به سقف کانال هستیم. آیا پولبک موفقیت آمیزه یا فیل میشه و مجدد به داخل کانال کشیده میشه؟
**کانالها، حفره هایی هستند که قیمت رو سعی می کنند درون خود نگه دارند **
این رو حدود 22 سال قبل وقتی تازه با تکنیکال آشنا شدم در جایی خوندم. ماهیت کانالها در تکنیکال بسیار مهم هست. در اینجا قصد ندارم آموزش بزارم فقط میگم همیشه پولبک ها در تکنیکال موفقیت آمیز نیستند. بخصوص در موضوع کانالها . در موضوع مثلثات و الگوها، میشه روی پولبک حساب بالایی باز کرد ولی در کانالها همیشه مراقب و منتظر باشید.
حتما باید پولبک، تثبیت بشه. وگرنه این نقاط میشن " ** فیل اوردر بلاک ** " . یعنی نقاطی که شما رو به اشتباه میندازن. پس کمی صبر می کنیم تا ببینیم پولبک موفق رو شاهدیم یا ناموفق.
برای یک تریدر فرقی نمیکنه . در دو حالت میتونه پوزیشن باز کنه . اگر پولبک نا موفق باشه سریعا پوزیشن sell میگیرم و اگر موفق باشه یک پوزیشن buy با هدف 3 دلار
در این بخش اسپات کارها هم میتونن کسب سود کنن . میتونن در محدوده تثبیت پولبک خرید کنن و با تاچ شدن 3 دلار بفروشن
خب دوستان به نظرم شاهد ریزش در سویی خواهیم بود. البته قطعی نیست ولی تو این سه ساعت، ابزارهای زیادی رو بر روی چارت تست کردم و غریب به اتفاق، سیگنال نزولی صادر شد. پولبک هم تا این لحظه فیل شده و با شکست روبرو شده و پولبک موفقی نداشته. قیمت در حال ورود به داخل کانال هست. شخصا اگر سویی رو به صورت هولد از صرافی ها خریده بودم در این لحظه میفروختم. شاید هم کمی صبر می کردم تا محدوده قیمتی " 2.2100 " شکسته بشه و سپس بدون تردید همه رو نقد می کردم و صبر می کردم تا در قیمت پایینتر و با تحلیل صحیح، خرید کنم
البته هنوز نمیشه صد در صد این رو گفت و ممکنه در همین نقطه شاهد تثبیت قیمت به صورت خنثی باشیم. یعنی چند روزی، قیمت در همین محدوده فعلی حرکت کنه و سپس تصمیم نهایی رو بگیره که میخواد ریزش کنه یا رشد
یک نکته آموزشی رو میخوام خدمتتون عرض کنم: هر گاه در هنگام پولبک، شاهد تامل بیش از حد قیمت بودید، این پولبک موفقیت آمیز نخواهد بود و بلکه قصد ورود به ادامه روند سابق، گفته میشه
به زبان ساده تر : پولبک اوج هیجان قیمتی هست. مثلا قیمت یک ارزی 2 دلار هست. در ناحیه 2.100 یک سطح مقاومتی مهم وجود داره. چنانچه قیمت رشد کنه و به بالای 2.100 دلار نفوذ کنه و مثلا در محدوده 2.150 باشه، برای ادامه حرکت، میبایست ابتدا دنده عقب بگیره و قیمت 2.100 دلار رو لمس کنه. ما تکنیکالیست ها میگیم بوسه نهایی.
حال اگر از 2.150 به سمت 2.100 حرکت کنه و به جای اینکه، قیمت 2.100 رو لمس کنه و مجدد به رشدش ادامه بده، به درون سطح قبلی کشیده بشه. یعنی بیاد زیر 2.100 و در اونجا به میزان دو یا چند کندل، باقی بمونه، بدون تردید، ما شاهد ریزش قیمت خواهیم بود
چون پولبک باید سریع اتفاق بی افته و یک سطح هیجانی هست و نباید به صورت خنثی رفتار کنه
به زودی، زمان ورود به سویی رو برای کسب سود 1000% به همراه دلایل کسب چنین سودی، اعلام خواهم کرد
هنوز برای خرید و حرکت به سمت نقطه هدف، زود هست و باید اتفاقاتی در روند حرکتی بی افته تا بگیم سویی آماده شارپ شده.
از روز قبل لحظه به لحظه روند سویی رو زیر نظر دارم. نه تنها چارت رو بلکه معاملات در دو صرافی بزرگ رو زیر نظر گرفتم. یادمه وقتی بیت کوین زیر 1000 دلار بود، چنین روند مشکوکی داشت در اون زمان برخی از تحلیلگران میگفتن بیت کوین هیچ وقت 1000 دلار رو حتی تاچ نمیکنه ولی خودم معتقد بودم که بیت کوین تازه بازیش شروع شده.
دوستان عزیز، ابتدا یک موضوع مهم رو به عرضتون برسونم. ممکنه برخی دوستان اینطور متوجه شده باشن که من با تعصب دارم از سویی دفاع می کنم و عملکردم کاملا تعصبی هستش. این رو باید در ابتدای تاپیک عرض می کردم. من همیشه باور و اعتقاد دارم که با هیچ ارزی یا سهمی یا هر نوع کارنسی دیگه، نباید ازدواج کرد، حتی نباید دوستی کرد، بلکه باید از فرصتها استفاده کرد و سود رو گرفت و خارج شد این سالهاست شده زندگی من در معاملات. حتی به دیوار اتاق کارم هم نوشتم و چسبوندم که ازدواج و دوستی با کارنسی ها موجب تعصب و ورشکستگیست. پس این نکته رو توجه کنید.
من یک موضوع جدیدی رو هم قراره باز کنم با عنوان ** تخصیص سرمایه در بازار ارزهای دیجیتال: هولدینگ، اسپات و فیوچرز ** باز کنم و در اون تاپیک درباره استراتژی های مختلف برای چیدمان صحیح صحبت کنم. پس موضوع رو موقتا میبندم و در اونجا صحبت خواهم کرد.
**خرید مرحله نخست یا پله اول ** :
من پس از بررسی چارتها و تراکنشها، به میزان یک پله، ارزدیجیتال سویی " sui " رو ورود کردم.
البته قصد داشتم در ناحیه 1 دلار پله اول رو بخرم و در 0.5 دلار خرید رو کامل کنم ولی عرض کردم مطابق بررسی ها، به کندلها مشکوک شدم و فعلا یک پله خرید کردم.
به شما توصیه نمی کنم که شما هم مانند من عمل کنید ولی اگر تا کنون سویی رو قبلا خریداری نکردین و یا در سقف قیمتی قبلی، مثل من فروختید و خارج شدید ، میتونید در قیمت فعلی یعنی محدوده " 3.3 دلار " خرید کنید.
روش اختصاص سرمایه رو در تاپیک جدید که الان باز می کنم توضیح خواهم داد، حتما اون تاپیک رو پیگیری کنید چون هر روز بروزرسانی میکنم و اطلاعات جدیدی رو خدمتتون تقدیم می کنم.
پله دوم من برای ورود : یا در 3.1 دلار خواهد بود " با ریسک بسیار کم " و یا در محدوده " 1 دلار " با ریسک متوسط .
ولی هر خریدی که انجام میدم، با هدف فروش در 11 دلار هست. از قیمت فعلی حدود 500 درصد سود و از محدوده احتمالی 1 دلاری بیش از 1000 درصد سود تا پایان سال میلادی
سال نو مبارک و فرخنده باد . با آرزوی سالی پر از شادی و سلامتی و سرزندگی. امیدوارم امسال همون سالی باشه که میلیونها ایرانی، سالهاست در آرزوی اون، به پیشواز نوروز می روند.
بزودی برآوردی جدید در تایم فریم روزانه از سویی ارائه خواهم داد.
تنها نکته مهم اینه که سویی به سه دلاری در حرکت هست و میبایست 3 دلار رو لمس یا تاچ کنه
سویی در تایم فریم یک ساعته میخوایم مختصر بررسی کنیم
اگر تصویر منتشر بشه عالی میشه و در تصویر میتونید ببینید که مطابق نظرمون رفتار کرد و به سمت 3 دلار حرکت کرد.
در این بین در محدوده 2.4660 به اولین مقاومت پیووت روزانه برخورد کرد . همینطور مقاومت 2.4000 رو هم شکست که مقاومت بسیار مهمی هست و سقف بسیار پر قدرتی بود و الان در حال پولبک زدن به این ناحیه هست
حالا برای اینکه بتونه 3 دلاری رو تاچ کنه نباید بیش از 2.4000 دلار ریزش کنه . در صورتیکه بیش از 2.4000 ریزش کنه یعنی دوباره وارد سیکل نزولی میشه
چرا اینقدر روی 3 دلار دارم تاکید می کنم ؟ چون سویی در تایم فریم روزانه یک سرو شانه رو تشکیل داده و نقطه 3 دلاری ، نقطه سقف شانه چپ هست. لذا ما هم باید تایم فریم 1 ساعته رو پیگری کنی و هم دیلی رو .
الان قیمت 2.4025 هستش و نباید بیاد به 2.4000 . باید دید آیا میره به سمت 3 دلار یا هنوز قصد داره ریزش رو تا 1 دلار و نیم دلار ادامه بده. به هر روی، این وضعیت باید به زودی مشخص بشه و باید یکی از جهات رو انتخاب کنه . نظر من اینه که سویی 3 دلار رو تاچ میکنه و سپس یا پس از تشکیل شانه بعدی، به سمت نیم دلاری حرکت می کنه و یا از همونجا به سمت شکستن مقاومت 5 دلاری حرکت می کنه
فعلا ببینیم 3 دلار تاچ میشه یا از همین قیمت قراره برگرده. ( نظر شخصی: نمیتونه این همه تلاش کنه و بعد دوباره برگرده داخل کانال پس با 2.4000 برخورد میکنه و یکسره میره سمت 3 دلاری )
همونطوریکه عرض کردم در تایم فریم روزانه، شاهد الگوی مشابه سر و شانه هستیم. شانه انتهایی در حال تکمیل هستش. حالا دو سناریویی که عرض کردم باید رخ بده و بسرعت هم باید شاهدش باشیم و معاملات به سمت هیجانی تری ، پیش خواهد رفت
سویی نباید به پایین 2.4000 بیاد . چنانچه وارد کانال 2.4000 بشه به سمت 2 دلار کشیده خواهد شد که خط گردن وجود داره و در روزهای قبل با این نقطه برخورد کرده بود و در اینصورت احتمال اینکه شاهد سویی 1 دلاری و سپس 0.5 دلاری باشیم بسیار بسیار بالاست و شانسی برای رشد نمی بینم و خرید اصلیم رو در 1 دلاری و 0.5 دلاری انجام میدم
ولی اگر از همین ناحیه برگرده و بره به سمت 3 دلار، خرید بعدی رو بر روی 3.1000 انجام میدم با هدف 5 دلار - در 5 دلار برای احتیاط معامله ، سیو سود می کنم و با شکسته شدن اون سقف ، مجدد وارد میشم برای هدف 11 دلاری که از این ناحیه حدود 400 درصد الی 500 درصد سود خالص میشه
به هر روی باید زیر نظر گرفت و دید کدوم بازی رو انتخاب میکنه اگر بره به سمت 3 دلار که خیالمون راحته ولی اگر بره به سمت 1 دلار، در نهایت سودمون بیشتر میشه ولی دیرتر می رسیم .
امیدوارم به سمت 3 دلار حرکت کنه ( البته تکنیکال ، امیدوارانه رفتار نمیکنه )
درود جناب منوچهری عزیز پوزش میخوام چند روزی نبودم. ممنونم عزیز. تحلیل تکنیکال بسیار وسیع و پیچیده هستش. تحلیل تکنیکالی که در ایران تدریس میشه مربوط به سالهای قبل از 2000 میلادی هستش و از اون زمان تا کنون رویدادهای زیادی در تحلیل تکنیکال رخ داده.
وقتی عاشق چارت و تحلیل باشید، براحتی میتونید تمام این پیچیدگی ها رو بیاموزید.
درود دوستان. با چند روز وقفه، مجددا با سویی در خدمتتون هستم
مطابق انتظار، سویی حرکتی صعودی رو آغاز کرد ولی نتونست 3 دلار رو تاچ کنه. تو این دو دهه ای که دارم تحلیل می کنم، یک نکته مهم رو یاد گرفتم که روندها بی دلیل تشکیل نمیشن. یعنی اگر قیمت تا 2.800 دلار رشد کرد و در حالی که براحتی میتونست تا 3 دلار بره، در همون مقاومت R1 از پیووت روزانه، با اصلاح همراه شد. ولی چرا ؟
اگر سویی 3 دلار رو تاچ میکرد، کل روند حرکتی این رمز ارز تغییر می کرد و وارد سیکل بزرگ صعودی در موج نهایی میشد که لازمه اصلی این سیکل وجود پول بزرگ یا درشت هستش.
ولی برسیم به وضعیت فعلی
چارت سویی رو در تایم فریم یک ساعته مشاهده می کنید. من در محدوده 2.750 سویی هایی که خریده بودم رو فروختم تا در فرصت پیش رو بتونم در قیمت پایینتری وارد بشم و به قولی گنجشک روزی .
در تایم فریم یک ساعته، الگوی سر و شانه به وضوح قابل مشاهده هستش ولی این الگو بسیار خطرناکتر از الگوی سر و شانه استاندارد هستش. با توجه به اینکه در میانه یک روند نزولی تشکیل شده و با توجه به اینکه حد فاصل شانه چپ بسیار کوتاه هستش، لذا دو سناریو محتمل هست:
سناریوی اول: شاهد ریزش سویی تا 0.5 دلار خواهیم بود. با تاکید دارم عرض می کنم و دلیلش رو در ادامه میگم
سناریوی دوم: قیمت از محدوده خط گردن 2.2300 دلاری تغییر روند میده و صعود قیمتی رو شاهد خواهیم بود که اینبار براحتی 3 دلار لمس میشه و به سمت 5 دلار حرکت می کنه.
سوال : کدام سناریو محتمل تر هست؟
برای پاسخ نیاز به تصویر دیگری دارم که اجازه بدید در پست بعدی تا دقایقی دیگه پاسخ بدم.
این مطلب کاملا آموزشی - تحلیلی هست و بسیار مهم برای تکنیکالیستهای مبتدی و حرفه ای:
پاسخ به سوال : کدام سناریو محتمل تر هست؟
به تصویر بالا نگاه کنید. چارت سویی هستش . در تایم فریم یک ساعته، قیمت کاهش شدیدی یافته و سپس الگوی سر و شانه رو مشاهده می کنیم. تشکیل الگوی سر و شانه نزولی در باید در یک روند صعودی اتفاق بی افته که در نهایت منجر به ریزش قیمت بشه ولی اینکه در یک روند نزولی هم شاهد الگوی سر و شانه صعودی باشیم، به این صورت معنی میشه :
قیمت به میزانی که قبل از شانه راست، ریزش داشته، به همون میزان هم پس از تشکیل شانه چپ، ریزش خواهد داشت
در این تصویر به وضوح مشاهده می کنید که این اتفاق افتاده . جالبه که خواستم از چارتهای دیگه پیدا کنم ولی چون سویی رو هر روز بررسی می کنم یادم اومد قبلا این الگو رو دیدم .
مشاهده می کنید که مجددا در یک روند نزولی، شاهد الگوی سرو شانه نزولی هستیم. پس مجددا انتظار دارم:
قیمت ابتدا به میزانی که قبل از شانه راست، رشد قیمت داشته، رشد کنه که در تصویر نشون دادم و محدوده 2.45 خواهد بود
و سپس به میزان ریزشی که قبل از الگو داشته، مجدد ریزش کنه که قیمتهای 1 دلار و 0.5 دلار رو نشون میده
خب آیا سناریوی دوم اتفاق می افته؟ شخصا اعتقاد دارم نمیشه با روند جنگید و باید بر اساس تحلیل جلو رفت. لذا حداقل 70 درصد احتمال میزارم که قیمت به سمت 0.5 دلار حرکت کنه
بر همین اساس، خرید سویی رو در پست بعدی عرض می کنم.
خرید سویی پیشنهادی ، بر اساس سناریوی نزولی قیمت به زیر 2 دلار به صورت زیر هست:
مبلغ سرمایه : تا 20 درصد سرمایه کل خرید پله اول: به میزان 30 درصد ( از 20 درصد عرض می کنم نه از کل سرمایه ) در محدوده قیمتی 2 دلار خرید خواهم داشت. خرید پله دوم: به میزان 20 درصد در محدوده 1 دلاری خرید خواهم داشت. خرید پله سوم: باقی مانده یعنی 50 درصد رو در محدوده قیمتی بین 0.7 دلار الی 0.5 دلاری خرید خواهم داشت.
نحوه فروش سویی پس از آغاز موج صعودی احتمالی از محدوده 0.5 دلار الی 1 دلاری :
فروش پله اول: به میزان 20 درصد از سویی ها در محدوده 3 دلاری عرضه شوند. فروش پله دوم: به میزان 30 درصد از سویی ها در محدوده 5 دلاری عرضه شوند. فروش پله سوم: چنانچه مقاومت 5 دلار با قدرت شکسته شود، در محدوده 9.9 دلاری عرضه شوند.
توجه : این تنها یک پیشنهاد و برنامه خرید سویی برای کسب سود 1000 درصدی هستش برنامه خودم هست که دارم در اینجا خدمت دوستان اعلام می کنم. لذا با تحلیل و دانش، خرید و فروش کنید. اگر سویی به سمت 1 دلار حرکت کنه میزان ریسک خریدش 50 درصد هستش ولی اگر از همین محدوده بالای 2 دلار، پس از مدتی استراحت، خیز صعودی برداره، ریسک خریدش بشدت کاهش پیدا میکنه و با قدرت زیادی میشه واردش شد.
دوستانی که پیگیر این موضوع هستند: درسته که بنده یقین دارم طی چند ماه آینده میتونم سود 1000 درصدی از سویی بدست بیارم.
ولی منظور کلیم این نیست که قراره در یک پله ای خرید کنم و در یک پله ای بفروشم و این میشه سود من . پس از الان هولد کنم. خیر . من هر هفته حداقل 2 بار روی سویی و چند ارز دیگه خرید و فروش میکنم
یعنی در نقاطی که به نظرم ( با توجه به اندیکاتورهای اختصاصیم ) زمان ورود هست، خرید می کنم و در زمان مشخصی فروش میکنم.
اگر میخواید این سیگنالها یا خرید و فروشهای خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم، در زیر این پست لایک کنید.
منظورم این نیست که تمام سیگنالهام رو منتشر کنم، چون نتیجه مثبتی براتون نخواهد داشت زیرا من بر اساس یک پروتکل مخصوص خودم معامله می کنم و هر سیگنال برای من یک وزن بخصوصی داره و شما ازش مطلع نیستید.
منظورم قرار دادن سیگنالهای خرید در سویی هستش. فقط هم سیگنالهای خرید رو قرار بدم چون احتمالا اکثرا در صرافی های داخلی اسپات خرید می کنید و فقط از رشد قیمت سود می کنید و ترید نمی کنید.
پس اگر موافقید که سیگنالهای خرید سویی رو در این بخش در کنار تحلیل روزانه سویی، منتشر کنم، این پست رو لایک کنید تا بدون موافقت شما نباشه و لااقل بدونم که هستند افرادی که از این سیگنالها استفاده کنن و فقط برای تماشا نباشه.