ارز 420

سلام لطفا جناب نینجا میشه منو راهنمایی کنی؟؟؟؟؟ من این ارز رو 420 خریدم،یعنی سرمایمون پودرشد،شما ميدونيد که این ارز کی بالا میره؟؟؟؟؟؟؟

لطفا جناب چشم به راهم…

مثل گوسفند دنبال چوپون می گردی با این سبکی که انتخاب کردی سلاخی میشی نمی دونی جز خودت تو این بازار کسی رو نداری به فریادت برسه شرمنده که رک حرفم رو می زنم سعی کن خودت یاد بگیری و تجربه کنی نینجو خودش الان تو ضرر شک نکن

سلام دوست عزیز
نگران نباش اگر تحلیل های سه ماه پیش من را دیده باشی به همتون گفتم بالای چهار دلار به هیچ عنوان خرید نکنید
حالا دیگه اما و اگر و ای کاش گذشته
همین دو روز پیش هم هشدار ریزش را دادم روی قیمت 2.70 بود
من نمیتونم جای کسی تصمیم بگیریم و مستقیم بگم بخر یا بفروش چون حوصله بحث ندارم و به صورت غیر مستقیم بهتون میگم روند به چه سمت هست که تا الان 90 درصد تحلیلها درست در اومده و شرمنده کسی نشدم
دیگه اونایی که زرنگ هستند میفهمند من تو تحلیلها چی میگم و بهترین استفاده را میکنند
اگر راهنمایی من را میخوای شما میانگین کم کن سویی ارز خوبیه و به هیچ عنوان در این ضرر بزرگ فروشنده نباش
الان بیت کوین داره الت کوینها را نابود میکنه و اینا همه بازی بزرگان بازار هست
اونا نمیان بیت کوین صد هزار دلاری بخرن چهارتا خبر بد منتشر میکنند
چهارتا صرافی از طرف خودشون هک میکنند و بیت کوین را تو قیمتهای پایین میخرن و مجدد اخبار جعل و برعکس منتشر میکنند و تو قیمت بالا میفروشن
این چرخه چندین ساله داره تکرار میشه
الانم نترس و صبور باش
تو تحلیل کلی همه را توضیح دادم خدمتتون که چه نقاطی حساس و ارزش خرید داره
الان شما از همین محدوده حواست باشه
از قیمت فعلی یعنی 2.10 تا 1.60
هر چقدر میتونی پله پله میانگین کم کن و مجدد یکبار دیگه میریم به منطقه 3 دلار اونجا میتونی خارج بشی
امیدوارم کل مطلب را گرفته باشی
به این روش در ترید میگن هج کردن یا (هجینگ)
پوزیشنی که اشتباه باز شده و تو ضرره و با این روش یجورایی سر به سر میای بیرون

1.95‌ حمایت خیلی خوبیه همگی حواسشون باشه

لطفااا لطفاااا یکبار دیگه تحلیل کلی را بخونید که هفته پیش گذاشتم و حمایتهای مهم‌ را حواستون بهش باشه

موفق ‌ پیروز

ارادتمند شما
Ninja

NiNja to aGe RoOooZi tahLiL naZaRi,Man yeKi baDbaKht mishAm…! MaMnOoNam azt