سلام. توکن سوزی واقعی یعنی دیگه نشه سکه های سوزونده شده رو به چرخه در گردش اضافه کنی .ترون که میگه سیستم غیر متمرکز هست. در اینجا دروغش ثابت میشه به نظر من کلا ارز دیجیتال متمرکز و ما در حال بازی خوردن از عده ای خاص هستیم . من هلدر ۵ ساله ترون و متعصب بودم. یعنی کلا سرمایم ترون بود .دیگه ازش بدم اومد یک بالای خوب بزنه قیدشو میزنم. یعنی شد شت کوین
بله حق با شماست ولی روی هم رفته ارز با ثباتی هست، همه ارزها نابود شدن ولی ترون مثل کوه استوار ایستاده.
میشه بفروشی بری ازاینجا بدبخت بوروارزهای دیگرو ببین دوج روببین دارن هولدراش گریه میکنن یا ارزهای دیگرو ببین همینجوری… این ارز طلای نابه طلای۲۸عیاره چی میفهمی چرا چرت میگی تواگه ۵سال باترون هستی وتمام سرمایت ترون باشه تاالان خداتومن سود کردی پس داری خالی میبندی از کودوم جهنم دره ای اومدی اینجا من خودم۶سال باترون هستم تاالانم یه عالم سود کردم ترون دارم دونه ای ۳۰۰تومن فهمیدی بچه ۳۰۰تومن مال ۶سال پیش هست این قیمت ۷۰هزارتاترونه ۳۰۰تومنی دارم چی میگی بره خودت ک… و… س… نگولطفا خیلی هم ناراحتی بفرمابورو کسی جلوتو نگرفته…
چرا بدت میاد ،تو پنج سال پیش هر توکن رو 200تومان خریدی والان هرتوکن20000تومان شده یعنی دویست برابر در پنج سال به تومان البته ،
خب شاید هم اینقدر کم خریدی که اگه هزار برابر هم میشد باز چیز مهمی نمیشه برات ،به هرحال موفق باشید و برای دیگران هم آرزوی موفقیت کنید،ممنون:iran:
دوست عزیز یه حرفی بزن منطقی باشه ،حالا چون شما ازش بدت میاد دلیل نمیشه ارز خوبی نباشه ، نمودار ترون رو نگاه که کنی متوجه میشی بهترین و عالیترین ارز همینه ، آروم و پیوسته رشد کرده و توی ریزشها هم کمترین ضرر رو رسونده
حساب کردن باتومن اشتباهه.ببین ظرف ۵سال دلار چندبرابرشده.ببین ظرف ۵سال تتری چندبرابرشده
دوست عزیز میشه توضیح بدید این ترون کل سکه تولید شدش،که ۱۰۱ میلیارد بود وارد گردش کرد بعد شروع به توکن سوزی کرد که رسید به ۸۶ میلیارد .مگه میشه سکه سوزونده شده رو دوباره به گردش اضافه کنی.آخه چطوره ممکنه.اونم ۹ میلیارد دوست عزیز این یعنی از پشت خنجر زدن. تاثیرش هم نگاه کن
حرف من خوب یا بد بودنش نیست این اضافه کردن سکه رو من قبول ندارم.۵ سال پیشم ۱۲۰۰۰ عدد خریدم و سود خوبی هم کردم .سودمو از بازار در آوردم تبدیل به طلا کردم که خدا رو شکر که از طلا هم کلی سود کردم. آرزوی من پولدار شدن همه مردم ایران هست
من هولدر۶ ساله ترون هستم ازش سود گرفتم اما با افزایش سکه موافق نیستم و نظر شما رو قبول دارم
افزایش سکه یعنی تورم و بی ارزش شدن ترون مثل پول ملی خودمون