پشت گوشتون رو دیدید قیمتای قبلی هم دیدید😂تازه اگر از همینجا بیشتر ریزش نکنه و پایین تر نره انقد داستان داره تا به قیمت حتی همین هفته قبل خودش برگرده حالا فکر کن بخواد 4 برابر بشه برسه به سقف قبلی😂قیمت قبلی رو احتمالا بچه هامون ببینن به ما نمیرسه دیگه😂
دوباره بازار یه اصلاح زد این دلقک ها مثل کرم از تو زمین سر آوردن بیرون شروع به سمپاشی کردن بچه جون کریپتو ذاتش به رشد و اصلاح هست برو مشقاتو بنویس
داداش فک کنم به اندازه کافی غذا نخوردی اگه گشنت باز برو بخور
آلت سیزن افسانه نیست قانون بازارهای مالی هست اما بچه مدرسه ای ها فقط در حد نوک دماغشون دنیا رو ارزیابی میکنن
خدایا چرا اینجوری شد به نظر من صحبت های ترامپ علیه ایران و کانادا و مگزیک و تحریم خرید اجناس امریکایی توسط کانادا و مگزیک تاثیر صد درصدی داشته رو بازار و یه جورای بوی جنگ میاد از زمانی که ترامپ امد کلا بازار بهم ریخت همه میگفتن ترامپ بیاد بازار ارزهای دیجیتال خوب میشه ولی دیدیم عملا بر عکس شد ریپل میشه ۲۰ دلار ترامپ بیاد ولی چطوری به همه کلک زدن
دوستان همه رو دست خوردیم ولی یه چیز رو خوب میدونم تا نفروشی ضرر نکردی این بازار تا ابد اینجوری نمیمونه بالاخره رشد خواهد کرد اگر داشتید تو کف خرید کنید که سقف خریدتون بیاد پائین
پیروز سلامت و موفق باشید
لعنت بهت
به کوری چشمت سقف قبلیم میزنه
اینو تو کامنت های اتریوم هم گفتم… صد ها نفر مغز اقتصادی با میلیارد ها سرمایه اونقدی کارشون رو بلد هستن ک احمد قلی چخمخان پور ملقب به پلن بی نتونه ازشون سود بگیره… هرجا تو هر قیمتی ببینن خرید زیاد شده و مردم با فکر اینکه"دیگه از این پایین تر نمیاد"دارن خرید میزنن، قیمت رو باز هم میکشن پایین تا جایی ک هیچ فرد عادی جرئت خرید تو این بازار رو نداشته باشه بعد همه خیلی اروم اروم و با کلی نوسان و ایجاد ترس تو بازار قیمت رو میرسونن جایی که سود خودشون رو برداشت کنن و دوباره همین فرایند تکرار میشه… حالا میخواد یکسال طول بکشه یا ده سال ولی اونا انجامش میدن