تجربه کارگری در اتریوم

درود
صبر در ورود و خروج، و مارتینگلی معامله کردن راز مدیریت سرمایه است. « کم بخور ، همیشه بخور»
یک رحیم نامی بود، هدفهای معاملاتی میگذاشت، چند ماهه در هاب هست، در بخش سه تحلیل گر، بسیار خوب است سربزنید. بسیار به نقاط مقاومت و حمایت وارد است.
شاید از این به بعد کمتر زیان کنید و در آینده به سود برسید.
:green_heart:سلامت و سربلند و پیروز باشید

2 لایک‌کرده

راست میگه من داخل هاب از تحلیل های سه کله پوج استفاده میکنم عالیه برا شما هم پیشنهاد میکنم.

1 لایک

تا دیروز حرف از دوج ۲۸ دلاری میزدی تو سابقه پیام هات هست الان به کم قانع شدی:grin::grin:

سلام جناب موحد
نرود میخ فولادی در سنگ
اینا هنوز باور ندارند
منتظر دیس لایک ها هستم

دوج ۲۸ دلاری چیشد؟

پس چرا زمانی که میگفتن دوج ۲۸ دلار نمیشه خودتو به نفهمی زده بودی و مقاومت میکردی؟

سلام
صحبتهای آقای موحد کاملأ درسته، دوستان جهت جلوگیری از ضرر و استفاده از علم آقا رحیم در زمینه نقاط ورود و خروج ارزها در هاب و در قسمت سه تحلیلگر از نظرات ایشان استفاده کنید. البته لازم به ذکر است که ایشان بدون هیچگونه چشم داشتی به دوستان در هاب کمک میکنه. واقعأ تحسین برانگیز است.

1 لایک

توببند فقط اون گاله اضافتو

من فقط تو هاب فیلم میبینم واقعا نقش عمو جانی خوبه دکتره یهو فیلم بعدی مکانیک میشه

دوران این گروها خیلی وقته گذشته پسرم بعید میدونم الان با نوشابه باز کردن برا خودتون بتونید کسی رو ببرید اونجا تو همون از دوج ۲۸ دلاری حرف بزنی کافیه.

سلام
منم دیدگاه رحیم را حدود 20 روز پیش در اون تحلیل گر برای دوج دیدم. پیش بینی که کرده بود الان رسیده بهش. منم احتمال نمی‌دادم اینقدر بریزه و نفروختم. والانم تو ضرر هستم.
به نظرم بد نیست تحلیل اونجا را با بقیه تحلیل ها مقایسه کنید و با استدلال که به دست میارید، خرید و فروش را انجام بدید.
البته این نظر من هست.
موفق و پر سود باشید

1 لایک

عجیب نیست دو سه تا اکانت مشخص که معلومه مال خودتون هست برا خودتون تبلیغ میکنید! بنظرم تو اون گروه خودتون دلارهارو پارو بکنید بهتره.

1 لایک

سلام دوست خوب الان وارد هاب شدید الان لطف کن گروه سه تحلیل گر نگاه کن 800درصد سود بدون اهرم داخل گروه هست