دوستان سفر من در زمان یک مساله جدی و واقعی بود و با معیارهای توهم سازگار نبود منتهی از بدشانسی در سال ۲۰۵۰ فرود اومدم که قبول دارم خیلی دوره ولی وینک بیش از هشت میلیون و دویست هزار تومن بود اما قضیه اینه که وینک یهو که هشت میلیون نمیشه من ایمان دارم روزهای خوب وینک فراخواهد رسید:man_gesturing_ok:
اللهم اشفع کل مریض
۴ ساله که همین خزعبلات را تکرار میکنی
جسد انیشتین تو گور به خودش می لرزه از این مهملات
قیمت دلاری این ارز ۲۰ برابر قیمت فعلی بوده همین حرفا را میزدی قیمت از اینی هم که هست نصف بشه همین حرفا را میزنی
کلا نوارت گیر کرده، رد هم نمیکنه
داداش سفر تو با معیار های توهم زا جدی و واقعیه
میگم استاد احیانا تو فقط سبد سرمایهگذاری شما چیه وینک خالیه یا جز وینک چیز دیگه هم داری
میدونی ک داری آرزو فروشی میکنی،تو رفتی تو زمان سفر کردی اونجا فقط قیمت وینک پرسیدی،خونت آباد خود جاستین سان اگر جای تو سفر میکرد پیگیر چیزای دیگه میشد،برای ما از وینک مهمتر چیزای دیگست ما دغدغه های دیگی داریم،حداقل قیمت بنزین میپرسیدی یا مسکن یا بهره بانکی،این همه راه رفتی فقط قیمت وینک پرسیدی،،،بعدم گل الان ابنای ک میگی خیلی هارو داری امیدوار میکنی میدونی خطرناکه یکی میاد رو حرف تو خرید میزنه فردا زندگیش کمو زیاد بشه درست نیست،آدمی ب امید زنده است من خودم از کسایی هستم وینک رو 70 تومن خریدم تا سه تا تک تومنی همینجوری میانگین کم کردم تا ب ی عدد معقول برسم،تا ازشم سود نگیرم خارج نمیشم برام شده ی بحث حیثیتی ک اینم اشتباه هست ولی تصمیم خودمه،ولی ب کسی ن پیشنهاد میدم بخره ن بفروشه،ولی چندین ماهه پیامهای تو می بینم بی تفاوت رد شدم،ولی الان گفتم جواب بدم ن دشمنی دارم نه قصدو غرزی مواظب باش ای مردم زجر کشیدن سختی دیدن و مثل خودم چشم امید ب فرجی شاید دست غیبی بیاد از این فلاکت نجاتمون بده،من حالا خودم ی سبد چیدم از چن ده تا ارز ک بازم میگم این بازار خیلی بی رحمه کسایی این بازار بالا پایین میکنن ک هزارتا بیت کوین براشون یدونه وینکه چ برسه ب ما ک چش امیدمون ب وینک پنج قرونیه،الکی کسی دلخوش ب این بازار نکنیم ناامیدم نشیم،این بازار تریدرهای داره نهنگ های داره ک ثانیه ای ترید میکنن پول سنگین وارد میکنن دو سه درصدی بارشون می بندن،مراقب باشید پولتون طمعه نهنگ نشه،با پول وام اجاره خونه دوا دکتر وارد این بازار نشید با ده درصد سرمایه بیاین ماشین نفروشید بیاین وینک بخرید،طرف پست گذاشته ماشین فروخته رفته واتر خریده رفته پول وام داده ایکس آمپر چیه خریده،داره ب زمین و زمان فحش میده،ماشین زیرپاش پودر شد رفت،واتر 99/9 درصد تو ضرره،بدون آموزش نیاین سراغ این بازار،حد ضرر بزارین برای معامله هاتون بفهمید اینا الکی نیست،پولتون سوخت نشه،،،،ببخشید طولانی شد حرفهای روی دلسوزی بود وگرنه ن سودتون ب جیبم میره ن ضررتون ب من میرسه فقط دلم میسوزه چون میدونم مثل خودم زجر دیده اید،،،،من تو این دنیا هیچ کسی ندارم باور کن زمین بخورم احدی نیست بدادم برسه
کاش همونجا میموندی
خدا به خونوادت صبر بده
فقط وینک یه کوچولو هم ترون
ساقیت کیه!!!
چراکسی این وگردن نمیگیره؟؟؟